Dragostea in alb si negru episoadele 94,95,96 (rezumat) Finalul serialului

3,016

Ferhat o salvează pe Asli.
Abidin a auzit când Yeter i-a spus lui Handan că Ferhat este fiul lui Namik.
O confruntă pe Yeter dar amândoi sunt de părere că este mai bine ca Gulsum să nu știe.
Cuneyt a fost arestat iar poliția încearcă să afle cu ajutorul lui unde este Namik. Cuneyt îl sună pe Namik dar fiindcă nu are semnal bun, nu pot să afle unde este. Yigit îi spune să îi transmită că Yeter este bolnavă, sperând că o va căuta și atunci îl va prinde.

Yeter decide să se mute la Yigit câteva zile. Namik o vizitează acolo și o convinge să plece împreună cu el în străinătate.
Julide regretă că a încercat să o ucidă pe Asli și încearcă să afle de la Vildan cum se simte. Când Vildan află de relația ei cu Cuneyt și că a plănuit să o ucidă pe Asli, își dă seama că a folosit-o ca să îi despartă pe Ferhat și Asli.
Namik o prinde pe Julide și își recuperează banii de la ea. O închide într-o cabană până când va fugi. Julide îl roagă să o ia și pe ea cu el. Namik o ucide când ea încearcă să o sune pe Asli.

Ferhat o cere în căsătorie pe Asli într-o atmosferă romantică.
Împreună pregătesc camera fiului lor.

Asli găsește medicamentele lui Yeter și află că are cancer.
Ferhat vorbește cu Yeter și o convinge să își continue tratamentul. Îi spune că deși până acum nu a fost cu adevărat mamă pentru el, Gulsum și Yigit, să fie de acum înainte fiindcă au nevoie de ea.
Yeter este fericită și decide să nu mai plece cu Namik.

Seara, are loc nunta lui Asli și Ferhat.
Asli l-a convins pe Ferhat să poarte costum și papion.
Namik o sună pe Yeter fiindcă este timpul de plecare în străinătate dar Yeter îi spune că de data aceasta alege să fie alături de copiii ei și vor începe cu toții o viață nouă iar el nu mai există pentru ei.
Atunci Namik îi spune că dacă nu pleacă cu el, va merge el la nuntă.
Yeter le spune situația lui Ferhat și lui Yigit și anunță poliția. Ea se duce la Namik și îl face să creadă că va pleca cu el. Are un dispozitiv de înregistrare și îl face să mărturisească tot ce a făcut.
Namik îi spune că nu vor mai pleca ci vor muri împreună acolo și incendiază cabana în care se află. Ferhat și Yigit care sunt în apropiere, merg să o salveze pe Yeter.
Ferhat o scoate pe Yeter dar Namik refuză să iasă din cabană. Îi spune lui Ferhat că va ieși doar dacă îi spune tată. Atunci Ferhat îl lasă acolo și pleacă. Namik moare în incendiu.


Serialul se încheie cu o reuniune de familie, câteva luni mai târziu. Asli și Ferhat s-au decis asupra numelui fiului lor, Mert Bariș.
Toți sunt fericiți. Se înfiripă o poveste de dragoste între Vildan și procurorul Oguz.
Gulsum și Abidin anunță că așteaptă un copil.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.