Dragostea in alb si negru episoadele 61,62,63 (rezumat)

4,224

Asli și-a dat seama că Cuneyt l-a împușcat pe Cem. Îl împușcă cu arma lui în umăr iar Cuneyt fuge și se ascunde în camera lui Gulsum.
Chiar atunci ajung Ferhat și Abidin care tocmai au aflat că Cuneyt a ordonat atacul asupra familiei. Abidin pornește pe urmele lui iar Ferhat rămâne cu Asli care este șocată că l-a împușcat pe Cuneyt. Asli se învinovățește pentru moartea fratelui ei pentru că se gândește că dacă l-ar fi părăsit pe Ferhat când Cem i-a cerut asta, poate nu ar fi fost ucis.

Cuneyt o amenință pe Gulsum și o pune să îi aducă pașaportul și să schimbe arma cu care l-a împușcat Asli fiindcă este aceeași cu care el l-a împușcat pe Cem.
Ferhat îl informează pe Yigit despre Cuneyt apoi împreună cu Abidin și Mutul îl caută din local în local.
Cuneyt îi cere lui Namik să îl ajute să plece în străinătate. Până va aranja plecarea lui, se ascunde la subsolul casei.

Următoarea zi, Asli îl părăsește pe Ferhat. Merge până la casa părintească și ia o fotografie cu familia ei apoi se duce la spital și află că a fost concediată.
Ferhat merge după ea dar Asli îi spune că nu se mai întoarce la el, că a făcut o mare greșeală iubindu-l și că și-a pierdut familia și locul de muncă din cauza lui.
După aceea, în timp ce Asli stă pierdută în fața spitalului, întrebându-se unde să meargă, se întâlnește cu o veche prietenă, Esra, iar ea îi propune să stea la hotelul fratelui ei pentru câteva zile.

Azad află că Ayhan a plecat în Anglia.
Yeter îi spune lui Idil că are înregistrarea mărturisirii doctoriței ei și dacă o mai deranjează, i-o va da lui Namik.
Idil o urmărește pe Gulsum când merge să îi ducă mâncare lui Cuneyt. Află secretul lor și o amenință pe Gulsum, cerându-i în schimbul tăcerii ei să șteargă înregistrarea din telefonul lui Yeter. Când Gulsum îi spune lui Yeter ce s-a întâmplat, Yeter îi zice să mintă că a șters-o, să o lase să creadă că a câștigat.
După aceea, Idil îi cere lui Cuneyt să îi spună secretele lui Namik.

Suna îi spune lui Ferhat unde este Asli.
El se duce la ea dar o urmărește de departe. Seara, fratele lui Esra bate la ușa camerei lui Asli și o invită la desert însă ea refuză. Ferhat îl lovește pe tip și îl avertizează să stea departe de ea.
Dimineața, Asli vede mașina lui Ferhat și își dă seama că este acolo. Ferhat merge la ea când îl strigă și discută amândoi iar la urmă el îi spune să divorțeze.
Cuneyt se îmbarcă pe vaporul cu care Namik a aranjat să iasă din țară. Yeter l-a rugat pe Azad să nu îl lase pe Cuneyt să scape nepedepsit iar Azad preia controlul vaporului și îl ia pe Cuneyt acasă la el și îl bate. Idil o urmărește pe Yeter când merge la Azad.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.