Dragostea in alb si negru episoadele 70,71,72 (rezumat)

5,930

Yigit l-a împușcat pe Ferhat în picior pentru a-l împiedica să meargă la locul unde trebuie să facă tranzacția.
Ferhat îi spune că îi mulțumește că încearcă să îl protejeze dar el trebuie să protejeze întreaga familie iar acum toți vor fi în pericol dacă nu ajunge la timp acolo.
Yigit o cheamă pe Asli și îi spune să facă tot posibilul să îl oprească iar el merge să își continue operațiunea, confiscă marfa și îi arestează pe tipii de acolo.
Namik este sunat de partenerul lui de afaceri și află ce s-a întâmplat. Tipul crede că Namik l-a trădat, îl amenință și îi spune că își va recupera banii de la el.

Asli îi spune lui Ferhat că nu a făcut avort. Ferhat este foarte supărat că l-a mințit.
Îl cheamă pe Mutul după ea iar atunci Asli îl imploră să nu plece și își pune arma la cap spunând că se va împușca. Ferhat rămâne cu ea.
Când se întorc acasă, Namik îi spune lui Ferhat ce consecințe îi așteaptă.
Își dă seama că Yigit este în spatele operațiunii și îi spune să îi transmită să își ia familia și să plece cât mai departe că nu mai este în siguranță. După aceea, fără să știe Ferhat, Namik îl sună pe partenerul de afaceri și îi spune că cel care i-a confiscat marfa este Yigit Aslan. Tipul îl urmărește pe Yigit și când îl vede pe Ferhat cu el, crede că el i-a trădat. Îi dă lui Namik o săptămână la dispoziție ca să îi plătească banii.

Dimineața, Yeter îi găsește pe Gulsum și pe Abidin în dormitorul lui, dormind îmbrățișați.
Gulsum îi spune că nu s-a întâmplat nimic între ei, doar s-au îmbrățișat și au adormit. Yeter insistă să nu facă greșeala de a fi cu el apoi îi amintește lui Abidin că le-a promis lui Ferhat și lui Yigit că vor avea un mariaj de formalitate.
Mai târziu, Abidin și Gulsum se întâlnesc în oraș și vorbesc despre sentimentele lor. Abidin vrea să îi dea haina lui când îi este frig dar ea îi spune să o îmbrățișeze apoi pleacă spre casă ținându-se de mână.

Ferhat îi spune lui Asli să îl sune pe avocat și să îi spună că s-au răzgândit în privința divorțului. Asli îi spune că ea încă vrea să divorțeze dacă el nu renunță la viața de mafiot. Își fac multe reproșuri unul altuia. Ferhat o întreabă ce vrea de la el iar Asli îi spune că îl vrea pe el și îl sărută însă apoi îi zice că asta nu va schimba nimic.
Ferhat se întâlnește cu Yigit și îi spune că este în mare pericol. Yigit îl asigură că nu i se va întâmpla nimic fiindcă e sigur că nu se va afla că el a fost în spatele operațiunii.
Când Yigit află că Ferhat și Asli vor fi părinți, se bucură pentru ei și speră că copilul îi va ajuta să își salveze căsnicia.
Îi povestește despre pățaniile lui când Suna era însărcinată, ca să îl pregătească pentru ce îl așteaptă.
Urmând sfatul lui Yigit, Ferhat o duce pe Asli la medic ca să audă bătăile inimii copilului.
Suna îi sună să îi felicite și îi spune lui Ferhat că în primele luni, Asli trebuie să mănânce mult pește.
Atunci Ferhat o duce pe Asli la restaurant. Treptat, relația lor merge tot mai bine. Seara, dorm împreună dar amândoi încă susțin că vor divorța.
Dimineața, merg împreună la Yigit la micul dejun.
Chiar când ajung ei, Yigit se întoarce de la magazin și este împușcat în fața lor.

Julide trage cu urechea la toate ușile pentru a afla secretele familiei. Aude o conversație între Yeter și Gulsum și află că Cuneyt este tatăl copilului lui Gulsum.

Cuneyt se întâlnește cu Idil să îi dea informații despre Namik.
Idil îl întreabă cui îi transmite informațiile iar el îi spune despre Azad. Îi povestește cum și-a pierdut soția și că vrea să o răzbune.
Idil își dă seama că Namik a împușcat-o pe soția lui Azad, fiindcă Namik i-a povestit ce a făcut, odată când era beat.
Când se întoarce acasă, Idil îl vede pe Namik sărutându-se cu Julide. Atunci, îl sună pe Cuneyt și îi spune să îi transmită lui Azad că Namik i-a ucis soția.
Următoarea zi, Azad îl sună pe Namik și îl cheamă la el sub pretext că îl poate ajuta să își achite datoria.
Când Namik ajunge, este șocat să îl vadă pe Cuneyt lângă el. Azad îi spune cine este apoi îndreaptă arma spre el să îl împuște.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.