Dragoste și secrete – episodul 30 (rezumat)

6,002

În episodul anterior, Sarp l-a împușcat din greșeală pe Hüdaverdi.
Hüdaverdi este dus la spital în stare gravă iar Ali, știind că el era ținta, este devastat.
Vedat a aflat că Pilot și Ali sunt frati și acum nu știe ce să facă fiindcă se gândește că dacă îl va răzbuna pe Erniko, Pilot va deveni dușmanul lui.
Uygar este furios că nu a reușit să îl împuște pe Ali și vrea să scape de el înainte să îl găsească dar întâi îi trimite Sevdei o fotografie de la nunta lor și un mesaj în care îi spune că a rămas puțin până se vor întâlni. Sevda se panichează dar speră că este doar un angajat de-al lui Uygar și nu îi spune lui Ali.

Pilot vrea să îl ajute pe Ali să-l găsească pe cel care a încercat să-l împuște dar el insistă să nu se implice și să își țină promisiunea făcută lui Duygu.
La spital, Duygu se întâlnește cu Ahmet, un medic care i-a fost coleg în facultate. Tipul este bucuros să o vadă, o îmbrățișează și îi spune că speră că nu s-a căsătorit. Gelos, Pilot intervine spunându-i că se vor căsători în curând și că este invitat.

Uygar îl găsește pe Vedat și îl instigă împotriva lui Ali.
După ce Hüdaverdi iese din operație, Ezgi rămâne la spital alături de el iar Ali merge să îl caute pe cel care l-a împușcat. Kurtbey insistă să îl ajute.
Sevda se întoarce singură acasă și primește un telefon de la Uygar. Din nou este șocată să îl audă și refuză să creadă că trăiește.
Ozlem îl roagă pe Ali să lase totul în urmă și să plece împreună departe de acel loc periculos pentru Alican dar Ali îi spune că viața lui este acolo.

Vedat se întoarce la hangar și este prins de un dușman de-al său care vrea să îl ucidă. Chiar atunci, Ali mergea la hangar să se confrunte cu Vedat și îl salvează după care îi spune că în curând își vor încheia socotelile dar îi cere să nu îl implice pe Pilot sau pe altcineva. Vedat îi spune că poate Pilot îl va ierta pentru că sunt frați dar el nu își va încălca promisiunea.
Pilot se întreabă de ce Vedat se comportă atât de ciudat și nu se bucură deloc că și-a găsit fratele și crede că este gelos. Vedat îl asigură că problema lui nu are legătură cu asta și îl lasă să creadă că e supărat pe el din cauza că a renunțat la tot pentru Duygu.

Seara, Uygar o sună din nou pe Sevda și o cheamă afară să îl vadă și să se convingă că trăiește. După ce îl vede, Sevda se întoarce acasă îngrozită. Uygar o amenință că dacă nu se întoarce la el, îi va ucide pe toți cei dragi, începând cu Sinan.
Zeynep îl aude pe Kurtbey spunându-i lui Can că nu a fost adoptată de la orfelinat.
Ali se întoarce acasă și găsește un bilet de la Ozlem în care i-a scris că a plecat fiindcă e nevoită să îl protejeze pe Alican.
Duygu, care e necăjită că Pilot și Vedat s-au certat din cauza ei, merge să discute cu Vedat. Chiar atunci, Uygar merge la Vedat și Duygu află că trăiește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.