Dragoste si secrete – episodul 31 (rezumat)

5,390

Duygu îi spune lui Ali că Uygar trăiește și el își dă seama că a contactat-o pe Sevda fiindcă a observat că era cam speriată și îngrijorată în urmă cu o zi. Sevda a găsit pistolul lui Ali și se pregătea să meargă la Uygar, hotărâtă să scape singură de el. Ali ajunge la timp la ea, află unde este Uygar, îl prinde și îl împușcă.

Duygu îi spune și lui Pilot că Vedat știa că Uygar este în viață. Pilot este foarte supărat pe Vedat și merge să îl întrebe de ce i-a ascuns asta, știind că Uygar este dușmanul lui Ali.
Tot atunci, Ali se întâlnește cu Vedat la hangar ca să își încheie socotelile, cum i-a promis. Vedat pune un pistol pe biroul dintre ei, pentru ca acela care este mai rapid, să îl ia și să îl împuște pe celălalt. Întâi îl întreabă de ce l-a ucis pe Erniko însă deși e șocat când află motivul, rămâne hotărât să nu dea înapoi. Văzând că nu are de ales, Ali ia pistolul dar nu îl împușcă ci trage în gol.
Vedat îi spune că a făcut o mare greșeală că și-a ratat șansa fiindcă el nu va renunța.
Apare Pilot și îl ia la întrebări pe Vedat dar el nu recunoaște că s-a întâlnit cu Uygar și îi spune că Duygu minte și că de acum nu mai sunt frați.

Zeynep reușește să deschidă seiful, găsește scrisoarea care i-a lăsat-o tatăl ei lui Kurtbey și află că are doi frați.
Pe când Ali și Sevda se bucură că au scăpat în sfârșit de Uygar și au lăsat toate problemele în urmă, un vechi dușman de-al lui Ali, se întoarce după ani de zile pentru a-și încheia socotelile cu el și cu Kurtbey.
Nedim, poreclit Maniacul, este un fost angajat din organizație, cel care l-a antrenat pe Ali. Întâi îi cere lui Kurtbey să îi dea toate informațiile organizației iar el e dispus să cedeze fiindcă știe că nu poate să îi facă față și se teme pentru siguranța lui Zeynep.

Hüdaverdi este externat iar Ali îl duce acasă la el ca să îl îngrijească. Toți vecinii îl întâmpină când ajunge în cartier. Printre ei este și Ozlem, care a închiriat o casă în zonă, și spune tuturor că soțul Sevdei l-a împușcat și că de fapt, Ali era ținta. Sevda se ceartă cu ea iar Alican intervine, supărat că a necăjit-o pe maică-sa. Ali îi reproșează lui Ozlem că se folosește de Alican ca să îl despartă de Sevda.
Mai târziu, Nedim merge în cartier și se întâlnește cu Ozlem dar face ca întâlnirea lor să pară întâmplătoare. Ozlem îl invită la cină iar Nedim îi cere să nu îi spună lui Ali, sub pretext că vrea să îi facă o surpriză.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.