Dragoste si secrete – Episodul 33 (rezumat) Ultimul episod

7,752

Nedim o răpește pe Hayrie și astfel o face pe Sevda să meargă la el de bunăvoie. După aceea o eliberează dar îi spune că Sinan și Zeynep sunt la el și dacă vrea să îi salveze, să găsească hard diskul cu informațiile secrete din organizație.
Îl sună și pe Ali și, la fel ca Sevdei, îi dă timp până a doua zi ca să îi dea hard-diskul. Ali știe că Nedim e conștient că el nu-i va da informațiile pentru nimic în lume și își dă seama că are un alt plan pentru a le obține dar nu bănuiește că a implicat-o pe Sevda.

Pilot și Duygu își rezolvă neînțelegerile cauzate de Ahmet și se împacă.
Vedat se decide să nu mai amâne răzbunarea și încearcă să îl împuște pe Ali dar nu poate să o facă. Pilot apare chiar atunci și îl întreabă ce face. În cele din urmă Vedat îi spune că Ali l-a ucis pe tatăl lor și îl întreabă dacă mai poate să își țină promisiunea.
Ali se întâlnește cu Can și află că Zeynep este sora lui. Între timp, Sevda și Hayrie caută hard-diskul în casa și în atelierul lui Ali.

În acea seară, toți sunt puși în fața unor alegeri dificile. Pilot trebuie să se decidă dacă își va ierta fratele, Ali trebuie să găsească o soluție prin care să îi salveze pe Zeynep și pe Sinan fără să trădeze organizația iar Sevda e nevoită să îl trădeze pe Ali.
A doua zi, Pilot se confruntă cu Ali dar când află tot adevărul, lasă totul în urmă și pornesc amândoi să o salveze pe Zeynep. Chiar și Vedat merge să îi ajute.
Sevda îi spune și ea lui Ali că Nedim i-a cerut hard-diskul și împreună pun la cale un plan prin care scapă de el și îi salvează pe Zeynep și pe Sinan.
Zeynep, Ali și Pilot sunt fericiți că s-au regăsit iar Vedat renunță la răzbunare.

Un an mai târziu…
Sevda și Ali s-au căsătorit.
Cuplul fericit își așteaptă familia și prietenii la masă, cu ocazia unei sărbători.
Primii care sosesc sunt Pilot și Duygu. Ea este însărcinată iar el e exagerat de grijuliu, amuzându-i pe toți.
Apoi, li se alătură Zeynep cu Sinan, Hudaverdi cu Ezgi și Alican cu Ozlem.
La urmă, apare și Vedat, care a fost plecat o vreme, și îi întreabă dacă mai au loc la masă pentru încă un frate.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.