Femeie in infruntarea destinului – episoadele 227-228-229 (rezumat)

5,809

Familia lui Bahar, Ceyda și Arif iau masa împreună acasă la Enver când apare Dursun, tatăl lui Arda împreună cu fiii lui la ușa lor ca să îl ia pe Arda. Ceyda și Enver încearcă să se înțeleagă cu ei de vorbă bună și să le explice că copilul are nevoie de educație specială. Dursun vrea să îl ia cu forța iar Arif sare să se bată cu ei. Până la urmă Enver îi amenință cu un pistol și reușește să îi sperie și să îi alunge. A găsit pistolul într-un sertar în urmă cu o zi, era al lui Sarp.
Între timp Fazilet o caută pe Ceyda însă nu o găsește acasă iar Şirin le spune copiiilor că îl vor lua pe Arda și îl vor pune să cerșească pe străzi.

A doua zi dimineața în timp ce Bahar îi pregătește pe copii pentru școală, acasă la Ceyda Satılmış se pregătește singur și mănâncă puțină pâine apoi iese din apartament înainte ca Ceyda și Arda să se trezească. Arif apare chiar atunci ca să îl ducă la școală. Satılmış privește cum Bahar îi conduce pe copii la autobuz grijulie, lucru de care el nu a avut parte niciodată.
La școală, Arif îi dă bani pentru mâncare iar copilul se miră și îi spune că era obișnuit ca el să îi dea bani tatălui său. Când Arif pleacă, Satılmış nu intră în școală ci pleacă și el în direcția opusă.

Şirin încă încearcă să îl convingă pe Enver că Fazilet le-a concediat pe Bahar și pe Ceyda pentru că i-au furat bijuteriile. Enver merge să o întrebe pe Fazilet dacă e adevărat apoi se întoarce acasă supărat, o ceartă pe Sirin pentru că le-a acuzat pe nedrept și îi spune că nu o reneagă numai pentru că i-a promis lui Hatice.
Enver îi spune lui Ceyda că Fazilet e bolnavă și ar fi frumos să o caute și să o întrebe dacă are nevoie de ceva. A doua zi Ceyda merge la ea iar Fazilet îi spune că Raif nu a ieșit din cameră și nu a mâncat nimic de când a concediat-o.
Ceyda bate la ușa lui Raif iar el îi deschide surprins și e foarte fericit să o vadă. Raif îi spune că acele bijuterii i le-a lăsat tatăl său ca să i le dăruiască viitoarei soții și că i-a explicat asta și lui Fazilet. Îi mai spune că doar picioarele i-au fost afectate în accident, ca răspuns la întrebarea pe care i-a pus-o ea lui Fazilet în urmă cu câteva zile.
După aceea Raif o invită să ia micul dejun împreună cu ei iar Fazilet nu se opune și chiar îi propune să se întoarcă la serviciu.
Mai târziu Ceyda îi mulțumește lui Fazilet ca a iertat-o și că nu i-a spus lui Enver. Fazilet nu crede că Raif i-a dăruit bijuteriile dar a primit-o înapoi fiindcă nu vrea ca el să fie nefericit.

Bahar merge la un interviu apoi îl vizitează pe Arif la cafenea. Servesc un ceai acolo după care merg la plimbare și iau prânzul împreună pe malul Bosforului.

După câteva zile, Emre se întoarce din Germania și merge să îl ia pe Satılmış de la Ceyda. Copilul își face bagajul apoi îi lasă bani lui Ceyda într-un sertar. Ceyda crede că i-a furat dar Emre vorbește cu el cu calm iar copilul recunoaște că a chiulit de la școală și a lucrat ca să strângă bani pentru a-l plăti pe Dursun să-l lase pe Arda la ei. Ceyda plânge impresionată și îl îmbrățișează.
Seara, Enver le dă lui Bahar și lui Arif un pachet în care a ascuns pistolul ca să îl arunce în râu. Bahar și Arif aruncă pachetul însă era gol fiindcă Şirin a luat pistolul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.