Femeie in infruntarea destinului – episoadele 233-234-235 (rezumat)

7,235

Un hoț a intrat în apartamentul lui Șirin. Sirin îl amenință cu pistolul lui Sarp. Chiar atunci Arif merge la ea să o invite să petreacă revelionul împreună cu Bahar și cu ceilalți și când ajunge la ușă, o aude spunându-i hoțului că e capabilă să îl împuște și că de curând și-a ucis cumnatul. Arif îl atacă pe hoț apoi Șirin trage cu arma spre ei și hoțul fuge.
Bahar și Enver au auzit focul de armă și au mers la ei speriați și devastați crezând că unul dintre ei a pățit ceva. Deocamdată Arif nu spune nimănui ce a auzit. Bahar și Ceyda o întreabă pe Sirin cu ce intenții a păstrat pistolul însă ea nu le răspunde.

Se întorc toți în apartamentul lui Bahar, doar Enver rămâne cu Sirin acasă.
Copiii îl roagă pe Arif să doarmă la ei fiindcă se tem de hoț. Bahar îi pregătește canapeaua din sufragerie dar Arif nu poate să doarmă deloc, după ce tocmai a aflat că Șirin l-a ucis pe Sarp.
Dimineața, Bahar merge lângă el și îi spune că ar fi ucis-o pe Sirin dacă l-ar fi împușcat și că nu știe ce s-ar face dacă l-ar pierde. Se țin de mână și vor să se sărute dar tocmai atunci apare Doruk somnoros și se întinde între ei.
Bahar îi spune lui Arif că își dorește pentru noul an ca el să se întoarcă la Universitate.
După aceea își deschid cadourile împreună. Bahar i-a dăruit lui Arif un fular făcut de ea iar el i-a dăruit mănuși. Ceyda e surprinsă și fericită când deschide cadoul de la Raif și găsește inelul pe care i l-a lăsat tatăl lui ca să i-l dea viitoarei soții. Totuși mai târziu merge supărată la el și i-l dă înapoi. Îi spune apoi lui Bahar că nu vede cum ar putea un bărbat ca el, chipeș, educat și bogat să se căsătorească cu o femeie ca ea. Pe de altă parte Raif crede că l-a refuzat fiindcă e paralizat.

A doua zi, când Ceyda merge la serviciu, iese cu Raif la plimbare iar el îi spune să nu își facă griji că înțelege de ce a refuzat inelul.
Mai târziu, Bahar merge la Fazilet pentru a lucra la roman. Raif o întreabă dacă Ceyda are un iubit sau l-a refuzat pentru că e paralizat. Bahar îi spune că în afară de el, nu e nici un bărbat în viața ei dar nu apucă să îi spună că îl iubește fiindcă apare Ceyda.
Bahar îi povestește apoi lui Fazilet despre Arif și despre Sarp, i-a iubit pe amândoi chiar și atunci când l-a ales pe Sarp și încă îi iubește la fel pe amândoi.

Arif o întreabă pe Șirin dacă e adevărat că l-a ucis pe Sarp. Şirin recunoaște și îi spune râzând că nu are nici o dovadă și că oricum el ar trebui să îi mulțumească pentru că l-a scăpat de Sarp si acum poate să fie cu Bahar. Ceea ce nu știe Șirin este că Arif o înregistrează pe telefon.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.