Iarna neagra episodul 15-16-17-18 (rezumat)

3,626

Mehveş încearcă să afle de la Faruk dacă Firuze este sora lui. Chiar când Faruk urma să îi arate o fotografie cu ea, primește un telefon și află că Alyie a fost arestată fiindcă familia de la care el a furat banii, a denunțat-o. Firuze este anunțată, de asemenea, și merge și ea la secția de poliție iar Ayaz insistă să o conducă el cu mașina. 
Faruk discută cu familia și recunoaște că el a furat banii. După ce promite că îi va returna imediat, ei își retrag plângerea iar Aliye este eliberată. Faruk împrumută apoi de la un cămătar ca să returneze banii.

Când Ayaz află că Ertan bănuiește că Firuze este fiica lui Yaşar și că a început să caute din nou informații despre ea, aranjează ca toate fotografiile ei de pe internet și din documente să fie șterse și în același timp îi crează un trecut pentru identitatea falsă cu care s-a angajat. Deși Ertan nu găsește nici o dovadă, totuși e sigur că ea este fiica lui Yaşar și asta îl face și mai interesat și fascinat de ea.
Mehveş îi zice să o întrebe direct însă el preferă un joc prin care să o determine să își trădeze identitatea.

Yaşar îi spune lui Faruk că Ertan l-a amenințat fiindcă a refuzat să își asume vina. Faruk e hotărât să își protejeze familia iar când Ertan încearcă să îi facă o propunere ca să îl trădeze pe Yasar, el refuză.
Seara, Ertan o așteaptă pe Firuze la restaurantul unde au stabilit să se întâlnească. Ayaz știe că el nu tolerează persoanele care nu sunt punctuale și o face pe Firuze să întârzie ca să îi împiedice să se întâlnească. Ertan pleacă acasă și o lasă pe Firuze să-l aștepte mult timp la restaurant. Când vede că nu mai apare, Firuze vrea să plece iar chelnerul îi dă o comandă făcută de Ertan și îi spune că i-a transmis să i-o ducă acasă. Firuze merge la el iar Ertan o duce în dormitor și începe să o întrebe despre familia și trecutul ei. Când o întreabă dacă ea îl place și vrea să o sărute, Firuze este salvată de mama lui care apare și îl cheamă să se ocupe de Berrak.

Următoarea zi, Ayaz îi spune lui Firuze că vrea să o ajute să demonstreze că Yasar este nevinovat. A găsit adresa paznicului de la firmă și merg împreună acolo dar el o așteaptă afară. Firuze îi spune tipului că este avocată și că s-au găsit noi dovezi că Yaşar este nevinovat și încearcă să îl convingă să spună adevărul dar tipul o scoate afară. Fratele lui o bruschează iar Ayaz o salvează.
Ertan a aranjat ca cineva să îl înjunghie pe Yaşar și o pune pe Mehveș să îi dea vestea despre el când este într-o ședință cu Firuze, ca să vadă reacția ei. Firuze nu își arată șocul și îngrijorarea iar Ayaz o ajută, trimițând-o din sală sub pretext că au o discuție privată. Ertan trimite pe cineva la spital ca să fotografieze familia lui Yaşar.
Firuze este foarte îngrijorată pentru tatăl ei și merge la spital cu riscul de a fi văzută. Ayaz o însoțește și o ajută să îl viziteze fără să fie văzută de omul trimis de Ertan. Şule este acolo cu familia ei iar tipul acela crede că este fiica lui Yasar.
Ayaz rămâne alături de Firuze la spital până dimineața când Yaşar se trezește.

Ertan o duce pe Firuze acasă la familia ei sub pretext că vrea să îi întrebe dacă au nevoie de ceva. Firuze merge cu el dar întâi reușește să se asigure că nu va fi nimeni acasă. Când ajung acolo însă, mama ei le deschide ușa dar ea înțelege repede situația și se preface că nu o cunoaște pe Firuze. Ii spune lui Ertan că nu îi trebuie bani sau casă ci un loc de muncă. Chiar când Firuze credea că a scăpat, Ertan primește o fotografie cu ea pe șantier, în ziua accidentului. Pe o parte o admiră fiindcă este o adversară pe măsura lui dar pe de altă parte este furios. Nu îi zice că a aflat și o duce pe marginea unei stânci unde îi povestește că o persoană dragă lui s-a aruncat de acolo în urmă cu 5 ani. O întreabă dacă l-ar putea iubi dacă l-ar cunoaște cu adevărat apoi o împinge de pe marginea stâncii.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.