Iarna neagra episodul 5-6-7 (rezumat)

10,448

Ayaz și Firuze se reîntâlnesc acasă la Ertan. Amândoi sunt bulversați dar nu arată că se cunosc. Ertan îi trimite să meargă împreună la firmă fiindcă el trebuie să se ocupe de o jurnalistă care știe adevărul despre accidentul de pe șantier. Pe drum, Ayaz o întreabă dacă s-a angajat în firma lui Ertan pentru el. Firuze, devastată să afle că el este logodit, îi spune că nu are dreptul să îi ceară explicații, după ce el a dispărut brusc din viața ei.

Faruk se întoarce acasă după ce Sevda, iubita lui i-a furat banii și a fugit.
Berrak vrea ca Firuze să se ocupe de designul interior al casei în care va locui cu Ayaz după căsătorie. În timp ce povestesc despre asta, îi spune că ei sunt împreună de 3 ani. Acum Firuze crede că Ayaz se întâlnea cu amândouă în același timp.
Ayaz află că pe documentele de angajare Firuze are alt nume de familie. Când o întreabă despre asta, Firuze îi spune că s-a căsătorit și că el nu mai înseamnă nimic pentru ea. Ayaz e foarte supărat dar mai târziu află că pe CV-ul de angajare a scris că este necăsătorită.

Ayaz insistă să demisioneze ca să o protejeze de Ertan, care o place. Fiindcă ea nu acceptă, îi întinde o capcană ca să fie concediată.
Chiar atunci, Firuze reușește să obțină înregistrarea camerei de supraveghere din firmă din ziua când Yasar i-a dat lui Ertan raportul despre liftul defect.
Ayaz aranjează să pară că ea a furat dispozitivul de înregistrat pe care Ertan il folosește la ședințe și o concediază. Tot atunci, Ayaz găsește stickul cu înregistrarea și i-l ia ca să vadă ce este pe el. Firuze îl amenință că îi va spune lui Berrak despre relația lor și astfel își recuperează stickul.
Ayaz o urmărește când îl vizitează pe Yasar și află că el este cel pe care au aruncat vina pentru accident.
După ce îi spune lui Yasar ca a găsit dovada care îl va salva, Firuze se întâlnește cu avocatul. Când vizionează înregistrarea, descoperă că a fost înlocuită cu o înregistrare din altă zi. Ayaz apare pe filmare împreună cu Ertan iar avocatul și Firuze își dau seama că el a dat declarație în favoarea lui Ertan și împotriva lui Yasar.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.