Interviu cu Burak Serdar Sanal (Pilot – Dragoste si secrete)

2,278

Serialul “Dragoste si secrete” a ajuns în foarte scurt timp în topul preferintelor telespectatorilor. Te-ai asteptat la un astfel de succes ?
De fapt, mă așteptam; chiar de când am primit scenariul de la managerul meu Abdullah Bulut, am fost foarte încântat. Personajul Süleyman este diferit de rolurile pe care le-am jucat până acum iar latura dramatică a rolului a fost bună pentru mine. Am crezut că va avea succes, de fapt, m-a făcut foarte fericit faptul că publicul a îndrăgit serialul. Din fericire, fac parte din acest proiect, mulțumesc întregii echipe.

Care crezi ca a fost cel mai important factor care a atras publicul ?
În „Dragoste si secrete” pictăm o poveste de cartier foarte frumoasă. Există dramă, intrigă, dragoste, de fapt, viața în sine. Publicul va putea găsi tot felul de emoții în serialul nostru. Ceea ce m-a atras cel mai mult a fost potențialul de a aduna un public mare. Audiența și reacțiile primite de la public arată, de asemenea, că am avut dreptate să ne așteptăm la succes.

Personajul Suleyman este o persoana dezechilibrata, miloasa, curajoasa. Ce te-a impresionat cel mai mult la acest personaj ?
Suleyman este de fapt un om bun și plin de compasiune sub aspectul său dur. Personajele care încearcă să stea tari în fața mediului lor sunt greu de “dezghețat”. Să fiu martor la topirea acelor ghețari din scenariu și reflectarea acestei stări emoționale pe ecran mă impresionează foarte mult.

Care sunt caracteristicile tale comune cu personajul ? 
Compasiunea este una dintre cele mai frumoase caracteristici umane. Am învățat încă din copilărie să fiu milos cu oamenii, natura și animalele din jurul meu. Acest lucru oferă întotdeauna energie pozitivă vieții tale.
Și la fel ca Pilot, am o ambiție de a-mi face mereu treaba în cel mai bun mod și de a nu mă umili.

Cel mai mare obiectiv al lui Suleyman este razbunarea.  Este vreun loc pentru razbunare in viata ta ? 
Nu am avut niciodată un scop de răzbunare, în nicio perioadă a vieții mele, deoarece cred că viața în sine este dreaptă. Fac ceea ce trebuie pentru mine, ceea ce acceptă mintea și inima mea, apoi mă retrag. Viața decide asupra continuării. 

In serial, Suleyman se indragosteste de Duygu. Ce vor experimenta in zilele care vor veni ? 
La prima vedere există o interacțiune cu Duygu, dar inima și mintea ei sunt pline. Când este cu Duygu, Pilot devine brusc Süleyman. Se transformă într-un bărbat naiv, care nu mai este deloc dur și care-și aranjează mereu jacheta. În episoadele următoare, Pilot va încerca să-i câștige inima lui Duygu. 

La 17 ani ai pornit spre o cariera in modeling. Cum a inceput cariera ta de actor? 
Mi-am început cariera la 17 ani, am început ca fotomodel, dar agenția pentru care am aplicat, a fost o agenție de actorie. Apoi am avut un rol mic în serialul TV „Ihlamurlar Altinda” și mi-a plăcut atât de mult, încât am început să iau lecții de actorie și am ajuns până aici. 

Care a fost punctul de cotitura al vietii tale ? 
Putem spune că punctul meu de cotitură a fost serialul  „Avrupa Avrupa” difuzat pe TRT în 2011. A fost foarte plăcut să lucrez cu producătorul nostru Banu Akdeniz iar lucrurile pe care le-am experimentat acolo continuă să îmi lumineze drumul în ceea ce privește actoria. 

Cum te influenteaza personajul Süleyman?
Suleyman este foarte diferit de rolurile pe care le-am jucat până acum, este un colț opus pentru mine. Sunt incredibil de fericit să îmi pot depăși limitele în ceea ce privește actoria. Cu cât ne putem arăta mai mult abilitățile în profesia noastră, cu atât credibilitatea noastră crește. Este un sentiment foarte satisfăcător pentru mine să nu mă limitez la un singur tip de personaje și să mă perfecționez zi de zi.

Ce fel de iubit esti? Ai suferit vreodata in dragoste?
Cred că iubirea face viața mai bună. Să simți că cu persoana de lângă tine poți să te exprimi sincer, fără falsitate și să o îmbrățișezi cu căldură, este un sentiment neprețuit. Există detalii amare și dulci despre viață pe care orice om trebuie să le învețe, acestea sunt valorile care ne fac cine suntem.

In serial este, de asemenea, o poveste de dragoste imposibila. Crezi ca exista iubire imposibila?
Nu pot folosi o expresie atât de ambițioasă precum “iubire imposibilă”, dar există iubiți care nu se pot reuni, iar aceste povești au prezentat cele mai emoționante producții în cinematografele și serialele noastre.

Personajul pe care il interpretezi a visat sa dețină un avion. Ai astfel de vise?
De la plecarea sa din orfelinat, Süleyman a visat întotdeauna să cumpere un avion și în sfârșit încearcă să-și trăiască puțin visul când reușește să obțină unul și deschide o cafenea în el. De aceea, i-au pus porecla Pilot. Întotdeauna am avut vise despre viitor în propria viață, visele ne motivează. Dar niciodată nu m-am gândit să cumpăr un avion. Prefer să zbor de fericire. (Râde)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.