Dragoste si secrete – episodul 20 (rezumat)

7,579

Tașkafa l-a prins pe Ali dar Pilot, care întâmplător se afla acolo, îl ajută să scape. Când pleacă de acolo, Ali o sună pe Ozlem. Telefonul ei este la Alican, iar Sevda fiind în salonul lui, îi răspunde lui Ali. Între timp apare medicul și le spune că a sosit rezultatul testului și că sunt compatibili. Sevda îi dă vestea bună dar în următoarea clipă, se aud focuri de armă. Dușmanii lui Pilot l-au prins pe el și pe Ali.

Pilot si Ali scapă cu bine și de data aceasta. Când Ali ajunge la spital, Sevda îl îmbrățișează și îi spune că i-a fost foarte teamă că a pățit ceva, când a auzit focurile de armă. Ozlem îi spune Sevdei să plece acasă fiindcă nu are pentru ce să mai rămână la spital. Sevda îi privește plecând împreună cu fiul lor și își amintește vorbele lui Uygar care i-a spus că ei sunt o familie și ea nu are ce să caute între ei.
Când Alican este externat, Ali îi spune lui Ozlem că ar fi mai bine să stea cu el ca să îi poată proteja dar Ozlem insistă să meargă acasă crezând că cu cât sunt mai departe de el, cu atât vor fi mai în siguranță.

Sevda se întoarce acasă foarte supărată și îi povestește mamei sale despre Alican apoi îi spune că încă îl iubește pe Ali și că s-a căsătorit cu Uygar doar pentru a-l proteja pe Koksal, fiindcă Uygar le știe secretul.
Koksal ascultă lângă ușă devastat apoi încearcă să îl împuște pe Uygar ca să o salveze pe Sevda dar nu reușește.

Kurtbey i-a permis lui Zeynep să se vadă cu Sinan dar acum ea se gândește că e greșit față de Sinan să continue relația pentru că are o boală care i-ar putea cauza moartea în orice clipă.

Tașkafa își dă seama că Pilot l-a ajutat pe Ali și îi caută pe amândoi. Pilot nu mai poate să lucreze la restaurant fiindcă șeful său, Necmi, e frate cu Tașkafa. Pentru a-i ascunde lui Duygu că nu mai lucrează și că a fost nevoit să folosească din nou arma, îi spune o mulțime de minciuni. Duygu bănuiește că ceva este în neregulă fiindcă observă că este tot grăbit și îl întreabă dacă îi ascunde ceva. Pilot îi spune că relația lor nu va funcționa dacă nu are încredere în el.
În cele din urmă, Duygu află de la Tugce și merge la restaurant să se intereseze dacă este adevărat. Necmi își dă seama că e iubita lui Pilot și plănuiește să se folosească de ea ca să ajungă la el.

Seara, Duygu se întâlnește cu Pilot la un restaurant iar oamenii lui Taskafa o urmăresc și îl găsesc astfel pe Pilot.
Pe de altă parte, merg să îi răpească pe Ozlem și pe Alican, după ce se asigură că Ali nu este cu ei.

Uygar o găsește pe tipa care l-a otrăvit pe unchiul lui și află că Kurtbey i-a dat ordinul. Bănuiește că este vorba de un secret legat de Ali, caută în seiful unchiului său și găsește acte din care află că Ali și Pilot sunt frați.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.