Lacrimi la Marea Neagra – episodul 27 (rezumat)

9,366

Nefes a scăpat cu bine din operație și l-a rugat pe Tahir să îl aducă pe Yigit să îl vadă. Tahir îl sună pe Mustafa și află că Yigit a dispărut.
Fikret l-a găsit pe Yigit în pădure și l-a dus acasă la el apoi a chemat doctorul să-l examineze fiindcă copilul avea febră.

Berrak este sigură că Vedat I-a răpit pe Yigit și merge la el iar în felul acesta Vedat află că copilul a dispărut și pleacă să îl caute. Merge la Fikret și îl roagă să îl ajute să își caute fiul dar Fikret îi spune că este prea bătrân pentru asta și nu are decât să îl caute singur. După aceea, Fikret merge în camera unde era Yigit și îl întreabă cine este familia lui pentru că vrea să îl ducă acasă. Apoi îl sună pe Tahir și îi dă adresa unde să meargă după copil. Tahir merge acasă la Fikret iar el îi spune că a auzit în piață că Yigit a dispărut și a mers să îl caute împreună cu oamenii lui. Tahir îi mulțumește, îl ia pe Yigit și pleacă la Nefes la spital.
A doua zi Fikret îl sună pe Vedat și îi zice că l-a găsit pe Yigit și l-a dus acolo unde trebuie să fie. Familia Kaleli îl invită pe Fikret la conac pentru a-i mulțumi că l-a găsit pe Yigit și în urma acestei întâlniri Mustafa și Fikret devin parteneri de afaceri.

Vedat a plecat pentru câteva zile la Istanbul. Mercan a reușit să își miște degetele de la picioare iar Nazar a dus-o la ea acasă pentru a o ajuta să se recupereze mai repede. A angajat un fizioterapeut și în scurt timp Mercan se recuperase destul de bine. Într-o dimineață, Nazar este surprinsă când Mercan o cheamă pe nume.
După o lună Vedat obține custodia lui Yigit și merge să îl ia de la familia Kaleli. Vedat spera ca Nefes să se întoarcă la el pentru copil și împreună să plece în America, departe de Tahir.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.