Lacrimi la Marea Neagra – episodul 43 (rezumat)

6,647

Fikret i-a spus lui Tahir că Vedat este fiul lui și că mama lui, Saniye are un secret care îl privește pe el și care doar ea are dreptul să i-l spună, apoi i-a dat pașapoartele pentru Nefes și pentru Yigit și l-a sfătuit să își ia fiul și soția și să plece departe în străinătate și să își construiască o viață nouă acolo. Fikret i-a dat și o sumă mare de bani pe care i-a zis că poate să îi considere un împrumut iar vreodată când va putea îi va returna. Tahir l-a întrebat de ce nu vrea să îi spună el secretul pe care Saniye îl ascunde iar Fikret i-a zis că nu poate fiindcă este o chestiune de familie și numai ea are dreptul acesta. Tahir era hotărât să nu plece în străinătate până nu va afla adevărul.

Fikret a sunat-o pe Saniye și i-a zis că Tahir va veni să o întrebe despre păcatul pe care ea l-a făcut cu mulți ani în urmă. Saniye când a auzit a făcut un atac de cord.
După ce a citit scrisoarea Murat a fost foarte afectat și a plecat la conac. Când a ajuns, Saniye era inconștientă iar el și cu Nazar au dus-o la spital. Mustafa și Fatih au ajuns mai târziu iar Murat le-a dat scrisoarea să o citească. Scrisoarea era de la Fikret și îi era adresată lui Tahir. Fikret îi dezvăluia faptul că era fiul Nebunului Tahir și al lui Sakine iar el este cel care i-a împușcat părinții și după aceea l-a găsit în pătuț și l-a dus și l-a lăsat la ușa lui Saniye cu un bilet. Mai scria că și Saniye era responsabilă pentru aceasta fiindcă de la ea a aflat adresa unde fuseseră ascunși părinții lui. În încheiere Fikret i-a scris că dacă vreodată va citi scrisoarea iar el va mai fi în viață să meargă să îl împuște fiindcă a obosit să mai ducă acea povară.

Mustafa și frații lui sunt foarte supărați pe Saniye și o privesc cu reproș.
Vedat i-a răpit pe Nefes și pe Yigit și i-a dus la vilă. Când Vedat l-a luat în brațe, Yigit a reușit să îi prindă de gulerul hainei un ac de undiță pe care l-a păstrat de când a fost prima dată cu Tahir la pescuit.
Ali a fost suspendat din funcție din cauza că l-a ajutat pe Tahir să fugă.
Saniye a fost dusă acasă iar Fikret a anunțat-o că Tahir vrea să vorbească cu ea și i-a cerut să se întâlnească toți trei a doua zi dimineața la mormântul Nebunului Tahir.

Vedat a mers la Fikret și s-a prefăcut că nu știe unde sunt Yigit și Nefes. Fikret i-a spus că le-a făcut pașapoarte pentru a fugi în străinătate și i-a zis să îi lase să plece. Vedat a plecat dar când să urce în mașină a apărut Tahir. Amândoi au scos armele dar Fikret i-a amenințat că îl va împușca pe cel care va trage primul. Tahir a văzut acul de undiță al lui Yigit agățat de gulerul hainei lui Vedat și și-a dat seama că Nefes și cu Yigit sunt la el dar nu a zis nimic, iar mai târziu a mers la vilă și i-a salvat apoi i-a dus la un hotel. După ce au plecat, Vedat a început să bea.
Seara, Fikret a mers la vilă iar Vedat l-a îmbrățișat și a plâns pe umărul tatălui său. Fikret a plâns împreună cu el apoi l-a dus acasă la el.
Dimineața, Tahir s-a întâlnit cu Fikret și cu Saniye.
Saniye i-a spus lui Tahir că el este fiul Nebunului Tahir și al lui Sakine.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.