Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 46 (rezumat)

6,414

Nazar a fugit de la nunta ei iar Cemil a aflat și furios a luat arma și a ieșit pe ușă afară.
Murat era devastat după plecarea lui Nazar iar frații lui au încercat să îl consoleze și să îl ducă acasă dar Murat le-a zis că ar vrea să rămână puțin timp singur și a rămas la birou.
Seara, Cemil a mers la conacul Kaleli și l-a strigat pe Murat să iasă afară dar el nu era acasă și au ieșit frații lui. Cemil le-a zis că a căutat-o pe Nazar toată ziua ca să o împuște dar nu a găsit-o. Apoi a început să plângă și fiind băut a căzut jos iar Tahir l-a ajutat să se ridice și l-a dus acasă.

Mercan primise veste de la Nazar că este la o prietenă în Istanbul.
‌Murat era singur la birou. A încercat să o sune pe Nazar de câteva ori dar telefonul ei era închis, apoi a luat arma și a vrut să se împuște dar a apărut Tahir la timp și l-a oprit.
‌Fikret a mers la Berrak și i-a spus că îi aduce vești bune și că el încearcă să repare pe cât poate ceea ce a distrus Vedat. El i-a zis că a găsit-o pe mama ei iar acum este într-un azil de bătrâni și i-a dat telefonul să vorbească cu ea apoi i-a dat o sumă de bani pentru a merge la Istanbul unde el a închiriat un apartament pentru ea și pentru mama ei. Berrak și-a luat rămas bun de la familia Kaleli apoi a plecat la Istanbul. Chiar dacă Fatih se bucură pentru că ea și-a găsit mama, el rămâne foarte trist după plecarea ei.

‌Turkan îi spune lui Cemil că Nazar a sunat și i-a zis că stă la o prietenă care lucrează la un spital privat din Istanbul și în curând va lucra și ea acolo și își va continua studiile.
‌Mustafa și Tahir au plecat la Istanbul pentru afaceri. Nefes a aflat că este însărcinată iar la conac este mare bucurie.

‌Fikret a aflat că înainte de a muri, Vedat i-a dat poruncă la unul din oamenii lui ca după ce va muri să ia din seiful lui un CD și să îl ducă lui Tahir. Omul l-a dus la biroul lui Tahir dar cum Tahir lipsea, Murat l-a dus la conac. Seara târziu când toți dormeau Tahir a găsit CD-ul și a rămas uimit să vadă că era o filmare de la Vedat în care îi spunea lui Tahir că în trecut el a avut câteva aventuri și a contactat o boală pe care i-a transmis-o și lui Nefes iar în cazul în care ea va rămânea însărcinată va fi în pericol să moară atât ea cât și copilul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.