Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 47 (rezumat)

6,338

Tahir a mers la Fikret să-l întrebe dacă el i-a trimis acel CD de la Vedat. Fikret l-a asigurat că el nu are nici o legătură cu asta și nu știe ca Vedat să fi avut vreo boală și crede că asta a fost o altă invenție de-a lui pentru a le strica liniștea dar dacă Vedat nu a mințit și Nefes are o astfel de boală, el ar vrea să îl ajute cu tot ce va putea fiindcă Yigit este nepotul lui. I-a mai zis că tot ce a făcut a fost pentru Yigit și de aceea nu a plecat departe după moartea lui Vedat fiindcă se bucură să își vadă nepotul uneori chiar și de la distanță. Tahir merge acasă și nu îi spune nimic lui Nefes dar a doua zi dimineața insistă să meargă la medic pentru a face analize.

Cemil le-a auzit pe Turkan și pe Mercan discutând despre faptul că Mercan încă îl mai iubește pe Tahir și a decis să o căsătorească. A doua zi când s-a întors acasă de la serviciu le-a spus că un prieten cu care face afaceri de mult timp a cerut-o pe Mercan pentru fiul lui iar băiatul este plecat momentan în Rusia dar în curând se întoarce și va veni să o pețească. Mercan i-a zis că dacă el a acceptat ea nu mai are nimic de zis.

De când a aflat că Nefes este însărcinată, Saniye o menajează și nu o lasă să lucreze nimic și se preocupă tot timpul să se hrănească bine.
Saniye le convinge pe Nefes și pe Asiye să meargă toate trei împreună în oraș să vadă două fete pentru Fatih și pentru Murat. Fetele erau vânzătoare la o tarabă de fructe dar când au ajuns, ele plecaseră deja.
Nefes s-a bucurat foarte mult de faptul că Saniye a implicat-o și pe ea într-o chestiune de familie și la un moment dat i-a zis “mamă” iar Saniye s-a emoționat până la lacrimi.

‌Nefes a mers în vizită la Mercan iar la plecare Mercan i-a dat cadou niște hăinuțe pentru bebelușul care va veni. Tahir a mers să o ia pe Nefes știind că e acolo dar ea era deja plecată. Mercan l-a felicitat pentru copil și i-a spus că i-a dat lui Nefes niște lucruri pe care ea le-a făcut cu mult timp în urmă gandindu-se la el. I-a zis că poate să o felicite și el pentru că în curând se va căsători și ea cu un băiat pe care nu îl cunoaște și nici măcar nu îi știe numele, dar atâta timp cât nu îl cheamă Tahir pentru ea nu are nici o importanță cine e fiindcă ea îl va iubi până la sfârșitul vieții numai pe el.
‌Saniye era în parc cu nepoții.
Nefes când a ajuns acasă a leșinat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.