Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 48 (rezumat)

5,448

Tahir s-a întors acasă și a găsit-o pe Nefes căzută jos fiindcă leșinase. A luat-o în brațe și a dus-o repede la spital.
Saniye era în parc cu Yigit și cu Balim. Fikret a apărut iar în timp ce copiii se jucau el s-a așezat pe bancă lângă Saniye și a stat de vorbă cu ea. Ea l-a întrebat de ce nu a plecat din oraș acum că Vedat nu mai este, iar el i-a zis că a rămas pentru că vrea să fie alături de nepotul său Yigit, fiindcă nu mai are pe nimeni altcineva în afară de el. El a întrebat-o dacă Tahir a iertat-o iar ea i-a spus că Nefes i-a ajutat să se împace. La plecare, Fikret le-a dat niște bani de buzunar copiiilor și a fost fericit că a avut ocazia să își poată mângâia nepotul pe cap.

‌La spital i s-au făcut analize lui Nefes iar medicul le-a zis că nu este nimic grav. Tahir era îngrijorat fiindcă se temea să nu fie adevărat ceea ce spusese Vedat în acea filmare că el i-ar fi transmis o boală gravă lui Nefes.
‌Fikret a făcut niște cercetări și a descoperit că în fișa medicală a lui Vedat nu apărea ca el să fi avut vreo boală. I-a dat acele documente lui Tahir încercând să-l liniștească și i-a zis că nu are rost să își mai facă griji fiindcă povestea cu acel CD a fost doar o altă minciună de-a lui Vedat.

Mustafa a rugat-o pe Nefes să vorbească cu Asiye să se întoarcă acasă fiindcă pe el nu îl ascultă și nici măcar nu știe cu ce i-a greșit încât ea și-a împachetat lucrurile și a luat copilul și a plecat la Osman. Nefes a convins-o pe Asiye și s-a întors la conac dar Asiye avea de gând să îl mai necăjească un timp pe Mustafa fiindcă nu îi trecuse de tot supărarea dar seara când erau cu toții la masă, s-au împăcat. Mercan l-a sunat pe Tahir și l-a rugat să meargă să se întâlnească cu ea fiindcă avea să discute ceva important cu el. Și-a luat câteva cutii de medicamente cu ea și a mers pe malul mării unde l-a așteptat. Când s-au întâlnit, ea i-a zis că îi pare rău pentru discuția care au avut-o ultima dată când i-a spus că încă îl mai iubește și că îl va iubi până la sfârșit. I-a promis că asta va fi ultima dată când vor vorbi despre acest subiect și l-a rugat să nu îi spună nimic lui Nefes despre discuția lor fiindcă este însărcinată și nu trebuie să se supere. I-a mai spus că Nefes este o fată bună care îl merită apoi a plecat.

Tahir i-a povestit lui Nefes că Mercan i-a zis că îl iubește încă din copilărie și i-a amintit de un loc unde mergeau împreună. Nefes și-a dat seama că ea a mers acolo și au mers repede dar când au ajuns Mercan deja luase medicamentele. Au vorbit puțin după care Mercan și-a pierdut cunoștința.  Nefes a văzut cutiile de medicamente și a înțeles ce făcuse. Au dus-o de urgență la spital iar în urma tratamentului Mercan și-a revenit. După ce au ajuns părinții lui Mercan, Tahir a dus-o pe Nefes acasă iar el a rămas afară să se plimbe puțin.

Mai târziu a mers la Osman să îi ceară un sfat fiindcă se simțea responsabil pentru ceea ce a făcut Mercan. La plecare, Osman l-a rugat să meargă la o femeie bătrână pe nume Hanife care locuia lângă pădure să îi ducă niște medicamente. Când a ajuns aproape de casă, Hanife a auzit zgomot și crezând că e vreun animal a tras cu arma și l-a împușcat în umăr iar Tahir a căzut și s-a lovit la cap. Chiar atunci Hazan, nepoata lui Hanife a venit la ea în vizită și amândouă l-au dus în casă iar Hazan l-a pansat. Tahir nu s-a trezit până dimineața. Hanife l-a plăcut pe Tahir și deja făcuse planuri să își căsătorească nepoata cu el. Nefes s-a trezit și a văzut că Tahir lipsește și l-a anunțat pe Mustafa iar el a plecat împreună cu gemenii să îl caute. A doua zi dimineața Osman le-a spus că el l-a trimis cu medicamentele la Hanife iar Mustafa cu Nefes au mers la ea acasă. Au bătut la ușă și a deschis Hanife iar Mustafa a întrebat dacă fratele lui este acolo iar ea i-a zis că este înăuntru cu logodnica lui și crede că au petrecut noaptea împreună. Tahir, fiind rănit se chinuia să se îmbrace iar Hazan a mers să îl ajute. Tocmai în momentul acela Nefes a intrat pe ușă.
Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.