Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 52 (rezumat)

4,692

Genco le spune lui Hazan și celorlalți că Melek e supărată fiindcă s-a certat cu mama ei. Tahir îi răspunde că în acea noapte Melek va rămâne acolo dar Melek se decide să se întoarcă acasă cu Genco. În mașină, Genco îi spune lui Melek că va fi pedepsită pentru asta.
Tahir, Nefes si Yigit se întorc acasă unde iau masa cu familia și cu Ali. Murat stă în fața casei supărat fiindcă nu este alături de ei.
Mai târziu Genco se întâlnește cu Murat în port și îi spune că îl va face directorul companiei sale de transport. Murat se bucură dar vrea să știe ce fel de marfă vor transporta din Rusia iar Genco îl asigură că afacerea lui este legală apoi îi spune să înregistreze pe numele lui mașina pe care i-a dat-o în urmă cu câteva zile.

Nefes și-a dat seama că Melek este abuzată de Genco și o întreabă pe Esma cum ar putea să o ajute însă Esma îi spune că nu vor putea să facă nimic dacă fata nu face plângere la poliție.
Genco, Fikret si Cemil se întâlnesc în port să discute despre transportul ilegal de arme care va ajunge în curând din Rusia. Au nevoie de un om care să ducă armele în Istanbul iar Genco se gândește să îi dea sarcina aceasta lui Murat, bineînțeles fără să îi spună ce va transporta. Când pleacă de acolo, Fikret îl vede pe Murat mergând în port și îl sună pe Tahir să îi spună să îl țină pe Murat departe de afacerea aceasta. Tahir merge acolo, îl ceartă pe Murat și îi spune să se întoarcă acasă dar nu face decât să îl supere și să îl facă să se ambiționeze și mai mult. După aceea Murat semnează contractul de muncă și devine directorul companiei de transport.

Esma se angajează ca prezentatoare de radio și o invită pe Nefes să vorbească despre experiențele ei sperând că astfel le va ajuta pe femeile care trec prin situații asemănătoare, să se decidă să ceară ajutor. Nefes acceptă bucuroasă și după ce își spune povestea, o mulțime de femei din întreaga țară sună la emisiune și povestesc necazurile lor. La un moment dat sună și Melek iar Nefes o recunoaște și o întreabă ce s-a întâmplat. Fata nu mai reușește să îi răspundă fiindcă Genco a văzut-o pe înregistrarea camerei de supraveghere și i-a închis telefonul iar apoi a închis-o într-o casă de lângă grajdurile sale.

Îngrijitorul cailor o anunță pe Hazan unde este Melek. Nefes, Tahir și Hazan pornesc imediat spre casa aceea.
Melek găsește o sticlă cu benzină și o toarnă peste tot în jurul ei apoi când Genco se întoarce la ea, Melek incendiază casa. Genco se îndreaptă spre ușă dar ea îl lovește în cap încât el își pierde cunoștința. După aceea Melek închide ușa cu un lanț. Atunci ajung Tahir, Nefes și Hazan și văd prin fereastră flăcările care se extind rapid. Tahir și Hazan încearcă să deschidă ușa în timp ce Nefes îl sună pe Ali.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.