Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 55 (rezumat)

6,893

Zeynep a reușit să se ascundă de oamenii care o căutau și a ajuns la casa lui Hanife. Când a văzut că nu era nimeni acasă a intrat în casă să ia ceva de mâncare fiindcă îi era foame.
Chiar atunci veneau din oraș Tahir cu Nefes, Melek și Hazan. Zeynep când i-a văzut a fugit iar Tahir a crezut că este un hoț și a fugit după ea. Zeynep le-a povestit că fuge de un tip care i-a făcut mult rău în urmă cu câțiva ani iar acum el este pe urmele ei. Tahir și Nefes i-au promis că o vor duce într-un loc sigur și vor vorbi cu Esma să vadă ce se poate face pentru ea. Au mers la Osman acasă iar când a ajuns Esma au aflat că acel tip era Genco.

Genco le-a forțat pe Nilufer și pe Melek să meargă acasă la el.
Fikret l-a chemat pe Ferhat la înmormântarea tatălui său. Ferhat a fost crescut de Genco și nici nu voia să audă de tatăl său dar până la urmă a mers la înmormântare. După aceea Fikret i-a dat cheia de la casa tatălui său și i-a zis că sunt lucruri pe care el nu le știe dar le va afla la timpul lor. Ferhat a luat cheia iar când a ajuns acolo a rămas uimit să vadă pe un perete întreg poze cu el la vârste diferite. Erau câteva și cu el și cu Zeynep. S-a întors la Fikret, i-a înapoiat cheia casei și i-a zis să o dea unui om sărac fiindcă el nu are nevoie de ea.

Genco a fost anunțat de avocatul lui că Esma a facut un denunț împotriva lui iar a doua zi fata pe care el o agresase cu 15 ani în urmă avea să meargă la tribunal să dea declarație. El și-a dat seama că era vorba de Zeynep.
A doua zi Zeynep a mers împreună cu Nefes și cu Tahir să dea declarația. Când au ajuns în fața tribunalului Zeynep a fost împușcată de fratele ei care bineînțeles era trimis de Genco să facă asta dar el nu a recunoscut și a declarat că era vorba de onoarea familiei.
Tahir a înțeles că e mâna lui Genco și a mers la el acasă. A început să îl lovească iar Genco a căzut jos. A apărut Ferhat și l-a salvat pe Genco apoi Tahir a fost arestat. Ferhat se cunoștea cu Tahir fiindcă au fost colegi de armată și i-a cerut lui Genco să își retragă plângerea. Genco și-a sunat avocatul iar Tahir a fost eliberat.

Zeynep a fost înmormântată iar Fikret a făcut în așa fel încât Ferhat să apară chiar când o duceau la cimitir. Ferhat a văzut fotografia lui Zeynep și a aflat că a fost ucisă și a înțeles toată povestea.
Ferhat l-a răpit pe Genco și l-a dus în pădure. L-a legat de un pom și a început să-i pregătească o spânzurătoare și i-a zis că îl va spânzura dimineața.
Fikret voia doar ca Ferhat să înțeleagă cine e Genco nu să îl ucidă, de aceea s-a înțeles cuTahir și cu Ali să îi caute și să îl salveze pe Genco dar nu i-au găsit și s-au hotărât să se întoarcă a doua zi dimineața.

Tarik s-a întors acasă. Înainte de toate se oprește în apropierea casei lui Hanife pentru a o vedea pe Hazan chiar și de la distanță, după care pleacă acasă la Genco.
Dimineața devreme, Murat a plecat la Istanbul pentru a o căuta pe Nazar și pentru a-i cere explicații fiindcă l-a părăsit în ziua nunții.
‌Ferhat l-a spânzurat pe Genco cu fața spre cimitirul unde era îngropată Zeynep.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.