Ma numesc Zuleyha – episodul 47 / rezumat

9,893

Zuleyha a fost cu copilul la spital pentru vaccin iar la întoarcere, în drum spre casă i se defectează mașina. Yilmaz trece pe acolo și se oferă să îi ducă acasă iar Zuleyha nu poate refuza fiind la 5 km depărtare de casă. Pe mașină copilul spune pentru prima dată “tata”. Zuleyha e uimită dar nu îi spune lui Yilmaz că e primul lui cuvânt.
Demir și Mujgan nu sunt încântați să îi vadă sosind împreună iar Zuleyhei i se interzice să mai urce în mașina lui.

La o întâlnire a membrelor asociației de caritate, Behice se preface că și-a luxat glezna. Femeile de acolo vor să cheme un taxi ca să o ducă la spital dar ea le spune să îl cheme pe Fekeli. Fekeli apare imediat și o duce la spital. Una dintre acele femei îi povestește lui Hunkar și insinuează că e ceva între ei. Zuleyha privește cu satisfacție spre Hunkar care este foarte geloasă.

Sermin a trimis presei din Adana fotografia cu Hunkar și cu Fekeli. Scandalul legat de aventura ei cu Hatip i-a distrus reputația iar prietenele ei o ignoră când încearcă să le spună că Hunkar i-a întins o capcană.
Sebahattin a dispărut de când a început scandalul cu Sermin iar Yilmaz și Julide îl caută pentru a-i da vestea că divorțul a fost aprobat.
A doua zi este publicată știrea despre Hunkar și Fekeli cu titlul “dușmănia s-a transformat în iubire”. Sermin cumpără mai multe ziare și întâi le împarte femeilor de la asociație care au umilit-o.
Ziarul ajunge și la conacul familiei Yaman iar personalului de la bucătărie și lui Gaffur nu le vine să creadă. Sanyie îl ascunde până când Demir pleacă la birou apoi o cheamă pe Hunkar în grădina de iarnă pentru a-i da vestea. Zuleyha este încântată să vadă în ce situație a ajuns Hunkar.

Hunkar încearcă să afle cine a trimis fotografia la ziarul local dar i se spune că a sosit anonim prin poștă.
Yilmaz îl așteaptă pe Demir în birou și îi înmânează ziarul cu plăcere spunând că acum înțelege cum a reușit Hunkar să îl convingă pe Fekeli să îi vândă terenul. O luptă izbucnește între cei doi iar Yilmaz este escortat afară de paznici.

Demir se întoarce acasă foarte suparat. O întreabă pe Hunkar cum a putut să îl mintă de atâtea ori că nu e nimic între ei și cum a putut să păteze memoria tatălui său chiar cu criminalul lui. Apoi îi spune că locul ei nu mai este în acea familie sau în conacul lui Adnan Yaman și o întreabă cum va putea el să își mai ridice capul de rușine în societate.
Hunkar se mută în altă casă.
Fekeli este ultimul care află și merge direct la restaurantul unde se întâlnea cu Hunkar pentru a-i pedepsi pe angajați crezând că ei au făcut fotografia. Yilmaz și Mujgan ajung la timp și îl împiedică să facă o greșeală. După ce se calmează, Fekeli le povestește despre relația lor.

Haminne face accident vascular. Demir și Zuleyha o duc la spital iar Saniye o anunță pe Hunkar. Starea lui Haminne nu este foarte gravă și după ce primește îngrijirile medicale, se trezește și cere să fie dusă acasă. Toată familia se adună în fața salonului ei împreună cu Mujgan și cu Yilmaz. Fekeli, știind că o va găsi pe Hunkar alături de mama sa, merge la spital și în fața tuturor o cere în căsătorie.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 47 varianta TV corespunde episodului 30 de pe site-ul nostru (a doua jumătate a rezumatului)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.