Vieţi la răscruce – episodul 2 (rezumat)

2,106

Kaan se îmbolnăvește iar Didem îl duce la spital. Acolo se întâlnesc cu Naz care fiind medic pediatru se împrietenește cu copilul și îi distrage atenția când i se recoltează sânge pentru analize. Didem işi pierde cunoștința și rămâne peste noapte în spital pentru investigații medicale. Dimineața primește rezultatul și află că tumoarea i s-a extins pe creier. Doctorița o sfătuiește să îl lase pe Kaan în grija cuiva fiindcă pe parcursul tratamentului va avea simptome precum pierderi de memorie sau leșin și l-ar putea pune în pericol.

Mama lui Naz cauzează unele neînțelegeri între ea și soțul ei. Naz o roagă să nu mai intervină în căsnicia lor și îi amintește că Umut avea vise mari dar a renunțat la universitate pentru a o ajuta să studieze medicina.
Feyza, sora lui Ali Nejat nu și-a putut reveni după accidentul în care și-a pierdut fiul și are nevoie de ajutorul permanent al unei psihoterapeute. Neslihan locuiește în casa familiei Karasu și se pare că este mai mult interesată de Ali Nejat decât de sănătatea Feyzei.
Ayhan, prietenul lui Ali Nejat căruia Naz i-a salvat viața, merge la spital și le face o surpriză pacienților lui Naz apoi o invită la restaurantul său. 

Familia lui Ali Nejat deține o companie de renume mondial. Tarik l-a desemnat pe Ali Nejat în funcția de director dar când află că intenționează să extindă afacerea în domeniul auto fără să îi ceară acordul, îi spune să își înființeze propria firmă dacă vrea să se ocupe de așa ceva. Lucrul acesta îl determină pe Ali Nejat să accepte propunerea lui Neslihan de a-și sărbători ziua de naștere cu o petrecere. O însărcinează pe ea cu organizarea și îi cere să cheme presa și pe afaceriștii importanți din oraș.

Didem își sună părinții dar din moment ce ei au renegat-o, nu are curaj să le ceară ajutorul. După aceea îl sună pe Ali Nejat însă telefonul lui este închis.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.