Valurile vietii – episoadele 49-50-51 (rezumat)

1,857

Yildiz îl întreabă pe Evren dacă e îndrăgostit de Gozde și el îi răspunde că nu e. Aceasta e ultima picătură pentru Gozde și se decide în sfârșit să îl părăsească pe Evren.
Yildiz e devastată și se simte rău iar Faryali o duce acasă, îi dă medicamente și o pune să se odihnească.
Ateş face tot posibilul să le ridice moralul lui Yildiz și lui Su dar și să îl țină pe Evren departe, fiindcă el încă speră că Yildiz îl va ierta.

Asli află de la tatăl ei că Alara a intrat în casa lor și că a vrut să îi arate o fotografie cu ea și Ateş. După aceea Asli observă că jurnalul ei lipsește și crede că Alara l-a luat. Merge acasă la ea să îl recupereze și la poarta ei se întâlnește cu Uzay. De fapt Uzay a luat jurnalul lui Asli și acum o ajută să intre în casa Alarei, apoi pune jurnalul în geanta ei fără să fie văzut. Asli îi cere Alarei jurnalul, ea insistă că nu l-a luat, Uzay întețește cearta apoi îi arată lui Aslı că jurnalul se află în geanta Alarei. Asli pleacă iar Uzay o amenință pe Alara să nu se mai amestece în treaba lui și să nu îl mai urmărească.

Uzay a aflat din jurnal că Gozde e amanta lui Evren și îi spune lui Gönenç. Acum Gönenç vrea să se răzbune și angajează un mafiot să îl găsească pe Evren.

Evren a lăsat familiei o mulțime de datorii iar Ates e dispus să lucreze orice ca să le achite. Mafiotul care îl caută pe Evren il suna pe Kelebek și îi face o ofertă de lucru dar Kelebek refuză fiindcă știe că se ocupă cu afaceri ilegale.
Ateş insistă să accepte oferta pentru el fiindcă are nevoie de bani și până la urmă Kelebek e de acord. Cei doi trebuie doar să ducă o mașină din Izmir în Bodrum. Asli merge cu ei în Izmir. Ea și Ateş vor duce mașina respectivă în Bodrum iar Kelebek îi urmează cu mașina lui ca să se asigure că ajung în siguranță. Pe drum, Ateş și Asli sunt opriți de poliție pentru un control de rutină și până când polițistul scrie amenda, ei deschid portbagajul și găsesc un tânăr legat acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.