Valurile vietii – episoadele 7-8-9 (rezumat)

1,623

Evren a căzut în capcana lui Cahit dar reușește să scape de poliție cu ajutorul lui Ateş apoi se ascunde în casa lui Gozde. Ateş vrea să plătească datoriile lui Evren fără să îi vândă hotelul lui Cahit. Implicarea lui Cahit în acest eveniment cauzează o ceartă între Ateş si Alara. Când ea află că într-adevăr tatăl ei l-a denunțat pe Evren, îl roagă pe Uzay să îl ajute pe Ateş. Uzay profită de situație ca să o despartă de Ateş. O sfătuiește să ia bani din seiful tatălui ei și să îi dea lui Ateş ca să plătească datoria lui Evren. Alara face asta iar Uzay îl anunță pe Cahit. Acesta se decide să o trimită în Anglia ca să nu se mai vadă cu Ateş.

Yıldız vrea să îi vândă hotelul lui Cahit dar Ateş îl roagă pe Faryali să nu accepte și împreună cu Kelebek pun la cale un plan prin care vor face rost de un împrumut de la Gönenç (tatăl lui Uzay) dar in ultima clipă Uzay le strică planurile. Kelebek și Asli sunt de mare ajutor pentru Ateş și Su în încercările lor de a-l salva pe Evren.

Asli află că tatăl ei îl va ajuta pe Evren să fugă în Grecia. Ates se întâlnește cu Evren inainte să plece și e foarte dezamăgit că îi părăsește. În cele din urmă, Evren se decide să rămână. Se desparte de Gozde iar ea sună la poliție și îl denunță. Evren e arestat în fața familiei. A doua zi Yildiz și Faryali sunt pe cale să-i vândă hotelul lui Cahit însă chiar în ultima clipă apare Gozde și îi oprește. Îi oferă lui Yildiz banii necesari ca să îl scoată pe Evren din închisoare și în schimb primește o parte din acțiunile hotelului.

Ateş află de la Cenk că Alara pleacă în Anglia și merge după ea la aeroport cu Asli. Ajunge la timp și îi spune Alarei să rămână cu el însă ea îi spune că e prea târziu și intră în avion. Ateş e devastat iar Asli e alături de el și îl îmbrățișează.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.