Vieți la răscruce – episoadele 4-6 (rezumat)

2,119

Ali Nejat este reținut la secția de poliție până dimineața. Tatăl lui Didem este chemat la poliție unde i se spune că nepotul său Kaan va rămâne în grija lui. Kaan nu știe ce s-a întâmplat și nu înțelege de ce nu l-au dus la mama sa. Naz îl convinge cu greu să meargă la bunicul său iar copilul acceptă numai cu condiția să meargă și ea cu el.

Gokce, sora lui Umut a mers la un club cu prietenele. Mai târziu ele au plecat acasă și au lăsat-o pe ea să achite nota de plată. Gokce l-a sunat pe Genco și l-a rugat să o ajute iar el a mers după ea apoi a condus-o acasă și i-a spus mamei ei că a fost cu el la o logodnă. Dimineața mama ei află că a fost într-un club în compania unui tip și o ceartă. Gokce crede că Genco i-a spus și se supără pe el. Umut se decide să o urmărească îndeaproape și nu îi mai permite să iasă în oraș fără știrea lui.

Ali Nejat se întoarce la serviciu și are o întâlnire de afaceri importantă pe șantierul naval. Când merge acasă, tatăl său îi reproșează că din vina lui au ajuns subiectul ziarelor de scandal. După aceea Ali Nejat le spune jurnaliștilor că va face testul ADN și dacă Kaan e copilul lui, își va asuma responsabilitatea.

Servitoarea din casa familiei Karasu o aude pe Neslihan când vorbește la telefon cu cineva și îi dă informații despre situația din casă.
Feyza, sora lui Ali Nejat nu și-a luat tratamentul în ultimul timp dar reușește să ascundă asta de Neslihan.
Bunicul lui Kaan o sună pe Naz și o roagă să meargă la ei fiindcă copilul e foarte supărat și de două zile nu a mâncat nimic. Naz îl sună pe Ayhan și îi spune că îl va duce pe copil acasă și va încerca să îi explice că mama lui a murit dar nu vrea să o facă singură și îl roagă să vorbească cu Ali Nejat ca să meargă și el. Ali Nejat era lângă Ayhan cand l-a sunat și a auzit ce au vorbit. Ayhan îi spune că nu e suficient să îi dea copilului bani și să îl lase la bunicii lui și încearcă să îl facă să înțeleagă că copilul are nevoie de el.

Naz, tatăl lui Didem și copilul merg la apartamentul unde a locuit Didem iar mai târziu apare și Ali Nejat. În timp ce Kaan doarme, Naz găsește o înregistrare pe care a lăsat-o Didem pentru tatăl ei, pentru Ali Nejat și pentru copil. Tatălui ei i-a spus că nu îl învinovățește pentru nimic iar lui Ali Nejat i-a spus că acei bani nu au ajuns niciodată la ea și l-a rugat să se ocupe de copil. După ce vizionează înregistrarea, Naz îi explică copilului că mama lui a murit și că va rămâne în grija bunicului său.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.