Dragoste și secrete – episodul 5 (rezumat)

6,154

În episodul anterior Sevda a aflat că tatăl ei l-a ucis pe fiul lui Ali. Întreaga ei lume s-a prăbușit într-o clipă. Ali o găsește plângând și o întreabă ce s-a întâmplat dar ea îl roagă să nu o întrebe nimic și să o lase singură. Ali crede că tatăl ei a certat-o din nou pentru că s-a întâlnit cu el și merge să vorbească cu el. Le promite lui Koksal și soției lui că îl va găsi pe cel care l-a împușcat pe Sinan și le spune să nu o mai supere pe Sevda din cauza lui apoi merge după Sevda. Hayriye își dă seama că nu a venit să se răzbune așa cum crede Koksal și îl asigură că nu știe și că întâlnirea lor este întâmplătoare.

Sevda se plimbă pe străzi devastată. Pilot, care este la o terasă, o vede și îl anunță pe Uygar să meargă după ea. Uygar o caută toată noaptea dar nu o găsește. La fel și Ali.
Dimineața Ali o găsește la un motel care aparține unui mafiot. Acela a pus ochii pe ea dar Ali ajunge la timp și o salvează. Mai târziu tipul acela pornește pe urmele lui Ali dar el îi învinge pe toți oamenii lui și îl amenință să nu mai intre în cartierul lui.

Ali este foarte îngrijorat pentru Sevda fiindcă nu știe ce i s-a întâmplat. Sevda încearcă de câteva ori să îi spună dar nu poate. Îl îmbrățișează și îi spune că îi pare foarte rău apoi merge acasă la Uygar și se confruntă cu tatăl ei. Acum părinții ei se tem că îi va spune lui Ali.
Uygar nu aude discuția lor dar vrea cu tot dinadinsul să afle ce neînțelegere au.
Între timp Ali o întreabă pe Tugce dacă a spus cuiva despre fratele lui și despre globul de zăpadă. Tugce îi spune că nu își amintește povestea iar când o întreabă dacă îl cunoaște pe Uygar, îi spune că nu îl cunoaște. Ali nu o crede și începe să o urmărească. Nu după mult timp Uygar merge la ea și îi cere să afle de ce este supărată Sevda. Ali îi vede discutând și după ce pleacă Tugce, îl răpește pe Uygar. Îl duce într-o pădure și acolo îl întreabă dacă el i-a întins cursa. Uygar are răspunsuri convingătoare pentru toate întrebările lui așa că Ali îl lasă să plece deși încă bănuiește că minte.

Dimineața, Pilot o așteaptă pe Duygu în apropierea farmaciei. Se aranjează și își pune o batistă în buzunarul hainei, apoi se răzgândește, fiindcă nu este tocmai stilul lui. Ezgi, o tânără din cartier care îl place, îl abordează dar el o ignoră. Când apare Duygu, Pilot o invită la o cafea în avionul lui, pe care îl folosește pe post de cafenea.
Duygu îl întreabă despre cafenea iar el îi povestește că din copilărie a visat să fie pilot și să aibă un avion. Nu a reușit să ajungă pilot dar și-a cumpărat un avion. De acolo este și porecla lui.
Duygu îi spune că e demn de milă și că ideea unui pilot fals cu un avion fals este prostească, dar cel mai jalnic este că el nici măcar nu e conștient de asta.
După aceea Pilot își pune în vânzare avionul. Vedat se miră dar Ekrem își dă seama că s-a îndrăgostit.
Ezgi o întreabă pe Duygu dacă e sigură că nu este nimic între ei fiindcă i se pare că el o place. Duygu neagă dar nici nu vrea să o ajute pe Ezgi să se cupleze cu el.

Mai târziu, Duygu se întâlnește din nou cu el în cartier. Ali îi vede povestind și îl întreabă pe Pilot ce caută acolo. Duygu se bucură că își face griji pentru ea și o protejează. Îi spune să stea liniștit pentru că Pilot e un om bun și a ajutat-o când a avut probleme cu un tip în farmacie. Pilot e plăcut surprins. Ali îi spune lui Pilot că dacă așa stau lucrurile, atunci e binevenit în cartierul lui. Apoi Ali o vede pe Sevda și merge după ea iar Duygu, care a înțeles că s-a îndrăgostit de ea, pleacă necăjită spre farmacie. Pilot o urmează și îi spune că vrea să deschidă un depozit farmaceutic în zonă și ar avea nevoie de ajutorul ei. Duygu se pregătea să îl refuze dar apar părinții ei și îi invită în casă. Mama ei a observat că Pilot o place și îi spune că în loc să umble după Ali, care nu e interesat de ea, mai bine sa îl cunoască puțin pe cel care o iubește.
Pilot le povestește că a avut un avion dar l-a vândut fiindcă o cunoștință i-a spus că e o prostie. Duygu e impresionată.

Ali o convinge pe Sevda să meargă cu el într-un loc care o va ajuta să se liniștească. O duce la Tugrul și o lasă cu el sperând că îi va spune ce o supără.
Acolo, Sevda ajunge la concluzia că nu poate să fugă de soartă și merge la tatăl ei și îi spune să se predea poliției. Hayriye îi spune că nu va schimba astfel ce s-a întâmplat și că singura soluție este să îl scoată pe Ali din viața ei fiindcă chiar dacă Ali îl va ierta pe Koksal și în cele din urmă se vor căsători, niciodată nu va fi fericită fiindcă tot timpul își va aminti că tatăl ei l-a ucis pe fiul lui. Sevda nu mai insistă fiindcă știe că are dreptate.

Tipul care în urmă cu câteva zile a făcut scandal în farmacia lui Duygu, se întoarce cu doi prieteni și de data aceasta îl caută pe Pilot. Distruge farmacia, îl amenință pe Ilhan, tatăl lui Duygu și nu are de gând să plece până apare Pilot.
Pilot era la o cafenea din apropiere și când vede ce se petrece, merge imediat acolo și se luptă cu ei. Unul dintre ei o rănește pe Duygu iar Pilot se înfurie și îl lovește grav. Acela ajunge la spital iar el este arestat. Duygu observă că e rănit la mână și îi roagă pe polițiști să îi dea voie să îl panseze. Îi spune că îi pare rău că a intrat în necaz pentru ea iar Pilot îi spune că ar face orice pentru ochii ei.

Ali găsește numărul de telefon al tipului care l-a angajat pe Kepçe (Polonic) și i-l dă lui Kurt ca să afle cine este, sperând că îl va duce la fratele lui. Kurt află că numărul îi aparține unchiului lui Uygar dar nu îi spune lui Ali fiindcă unchiul lui Uygar îl amenință că îi va zice lui Ali despre colaborarea lui cu Enriko.
La finalul episodului Sevda se îmbată și merge să îi spună lui Ali că tatăl ei i-a ucis fiul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.