Lacrimi la Marea Neagra – episodul 2 (rezumat)

5,628

Pentru a scăpa de Vedat și de oamenii lui, Tahir și Nefes împreună cu copilul ei, Yigit s-au aruncat în mare. Au supraviețuit toți trei și au reușit să scape nevăzuți și să se ascundă în casa unui prieten de-al lui Tahir, Idris. De acolo au mers la tatăl lui Asiye, cumnata lui Tahir, pentru a-i trata mână lui Nefes deoarece o durea tot mai rău. După aceea, au plecat să se ascundă la o altă casă a bătrânului până vor reuși să plece undeva departe. Acolo au avut parte de câteva zile liniștite.

Vedat și-a dat seama că ei trăiesc și îi caută. Află de cei care l-au ajutat pe Tahir și încearcă să afle de la ei unde s-a ascuns Tahir.
Eysan, verișoara lui Vedat a fost anunțată de un om de-al lui Vedat despre tot ce face el acolo și a venit la Trabzon pentru a-l opri.

Mustafa, fratele cel mare al lui Tahir face o înțelegere cu Celil, un partener de afaceri. Cei doi aranjează o căsătorie între Tahir și fiica acestuia, Mercan. Mustafa îl caută pe Tahir pentru a-l anunța că a doua zi va trebui să meargă să o ceară în căsătorie pe Mercan.

Află de la nevasta lui, Asiye că tatal ei l-a ajutat pe Tahir și merge să îl întrebe unde este Tahir, iar acesta îi spune că este la casa din vale. Mustafa pleacă să îl caute dar un om de-al lui Vedat care era ascuns în apropierea casei bătrânului, l-a văzut plecând și l-a anunțat pe Vedat. Acesta și-a luat oamenii cu el și l-au urmarit, iar cand Mustafa a coborât din mașină, Vedat l-a împușcat, după care au încercuit casa.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.