Valurile vietii – episoadele 25-26-27 (rezumat)

2,482

Cahit recurge la acuzații false pentru ca Ateş să ajungă în închisoare. Ca să îl salveze pe Ateş, Alara e dispusă să se despartă de el. Cahit acceptă varianta ei dar ca să își potolească setea de răzbunare, închide hotelul și cafeneaua lui Kelebek. Evren se folosește de situația aceasta pentru interesele lui dar Ateş îi încurcă planurile fiindcă s-a decis să facă tot posibilul să salveze hotelul.

Su spune familiei că a primit bursă de studiu în America dar nu menționează că va pleca cu Cenk. Kelebek e foarte supărat că o pierde. O vizitează des pe Ipek dar nu observă că fata se îndrăgostește de el.

Ateş află că Cahit ține în seif un stick cu informații care i-ar afecta afacerile și vrea să îl obțină ca să îl șantajeze și să recupereze astfel hotelul. Rana îl ajută să intre în casa lui Cahit iar Alara îi deschide seiful. Kelebek le distrage atenția paznicilor de la poartă iar Faryali află ce vor să facă și merge să îi ajute. Uzay îl prinde pe Ateş în biroul lui Cahit, il inchide acolo și îi spune lui Cahit că a furat ceva din seiful lui. Acum Ateș încearcă să iasă din casă înainte să fie prins de Cahit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.