Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 22 (rezumat)

11,502

După ce s-a aruncat în mare, Tahir a reușit să se dezlege și a ieșit la suprafață. Nefes s-a prefăcut că nu îi pare rău după Tahir și i-a zis lui Vedat că abia acum își dă seama că nu l-a iubit niciodată pe Tahir.
‌I-a spus că a obosit să mai fugă și vrea să se întoarcă la el dar are niște condiții. Întâi i-a cerut să facă în așa fel încât să fie eliberat Mustafa. Vedat i-a zis că lucrul acesta e foarte ușor și vrea să îl considere cadou pentru nunta lor, apoi a sunat la poliție și l-a denunțat pe Rustem, după care l-a sunat pe Rustem și i-a spus să meargă să se predea. Vedat a întrebat-o ce condiție mai are iar ea i-a spus că vrea să își retragă acuzațiile pe care le-a făcut împotriva ei pentru falsificarea actelor. Vedat a sunat avocata și a rezolvat imediat.

După ce a obținut ce a dorit, Nefes a încercat să îl împingă în apă dar el a prins-o și a căzut și ea. Ali a reușit să se dezlege și a salvat-o pe Nefes. Tahir s-a luptat cu Vedat, după care Vedat a fost rănit și nu a mai ieșit la suprafață. S-au întors cu toții la conac, iar Mustafa a fost eliberat.
‌Nefes bănuiește că Ceylan nu este fata ei și că toată povestea este un alt joc de-al lui Vedat. Tahir îi propune să facă un test ADN.

Vedat a supraviețuit și a fost găsit de un pescar, care l-a luat la el acasă și l-a îngrijit. ‌Vedat a sunat-o pe avocata lui și i-a cerut să îl ajute. Ea a mers a doua zi cu doi oameni să îl ia fiindcă Vedat nu putea să meargă și l-au dus într-o casă izolată unde nu putea fi găsit.

Vedat a aflat de la avocată că Eysan a murit înecată, iar acum nu voia altceva decât să se răzbune. În timpul cât a stat în pat să se recupereze, Vedat își trimitea oamenii să îi urmărească pe Tahir și pe Nefes iar aceștia îi aduceau fotografii cu ei împreună. ‌Noul lui plan era să o lase pe Nefes să se atașeze de Ceylan, iar mai apoi să îi spună că de fapt nu este fiica ei.
‌Asiye află că este însărcinată iar la conac este mare bucurie.
‌După 3 luni Vedat s-a recuperat complet. Cemil a fost la el în vizită și i-a spus că Asiye este însărcinată. Într-o zi când Asiye era singură acasă, Vedat a mers cu oamenii săi la conac să o răpească. În acest timp, Fikret, omul lui Vedat era în biroul lui Mustafa pe motiv că vrea să facă afaceri cu el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.