Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 23 (rezumat)

7,627

La prima încercare Vedat nu a reușit să o răpească pe Asiye fiindcă au apărut Nefes și cu Tahir. Nefes află că tatăl lui Tahir a avut un frate care s-a numit Tahir și care a murit din cauza unei fete pe care a iubit-o și a cărei familie nu l-a acceptat. Se presupunea că tatăl fetei i-ar fi ucis pe amândoi.
Nazar a aflat că Vedat trăiește și voia să îl anunțe pe Murat fiindcă și-a dat seama că Vedat pune ceva la cale dar mama ei i-a luat telefonul și a amenințat-o că dacă îi va spune ceva lui Murat de data aceasta tatăl ei nu o va ierta.

Seara Cemil i-a trimis lui Murat un mesaj de pe telefonul lui Nazar și i-a cerut să se întâlnească. Când a apărut Murat, Cemil l-a bătut foarte rău și i-a spus să o lase pe Nazar în pace. Murat a sunat-o pe Berrak să îi ducă niște haine de schimb fiindcă nu voia ca familia lui să știe ce s-a întâmplat. Berrak i-a dus niște haine și medicamente, i-a bandajat rănile și l-a ajutat să meargă acasă.

Următoarea zi a fost ceremonia de circumcizie a lui Yigit. Seara, după ce au plecat musafirii, Vedat stătea ascuns în apropierea conacului Kaleli și urmărea ce se petrece. Șoferul lui Vedat l-a sunat pe Mustafa și i-a zis să meargă în port pentru că i-a luat foc o navă. După ce frații Kaleli au plecat în port, oamenii lui Vedat au răpit-o pe Asiye și au dus-o într-o casă la munte.
Tahir l-a trimis pe Ali să îi ducă pe Nefes și pe Yigit acasă la Idris. Nefes a luat arma lui Ali când dormea și a mers acasă la Vedat.
Vedat o aștepta liniștit și urmărea camera video pe care a pus-o în casa unde era Asiye.

Vedat i-a sunat pe Mustafa și pe Tahir și le-a spus locul unde este Asiye. Amândoi au mers acolo și s-au întâlnit în fața casei. Când au intrat în casă și-au dat seama că sunt filmați. Vedat le-a spus că Nefes s-a întors la el apoi i-a trimis lui Mustafa un video cu Asiye și i-a zis că deocamdată este în viață iar dacă vrea să o salveze pe ea și pe copilul lor, atunci va trebui să își împuște fratele. Mustafa nu a vrut să o facă dar Tahir i-a cerut să îl împuște fiindcă el oricum este mort de când a văzut că Nefes s-a întors la Vedat. Mustafa l-a împușcat iar Tahir a căzut jos.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.