Lacrimi la Marea Neagră- Episodul 32 (rezumat)

5,412

Murat și Berrak îl duc pe Fatih la spital unde este operat de urgență.
Turkan îl sună pe Cemil și îi spune că Vedat a spânzurat-o pe Mercan, iar el își ia arma și merge să îl caute pe Vedat dar o găsește doar pe Nazar care era bătută și o duce acasă.
Vedat merge la Fikret și îi spune că a bătut-o pe Nazar fiindcă l-a enervat și când se enervează nu se poate opri. Fikret îl lovește și îi zice că îi pare rău că nici el nu s-a putut opri, după care îi dă pistolul în mână și îl provoacă să tragă în el însă Vedat nu a vrut.
Vedat îl întreabă de ce îi încurcă mereu planurile în loc să îl ajute așa cum i-a promis, iar Fikret îi spune că asta nu contează. După ce a plecat Vedat, Fikret a ascuns pistolul cu amprentele lui Vedat într-un loc unde ținea ascunsă și arma cu care Vedat a impuscat-o pe Nefes. Fikret il pune pe Rustem să scrie o scrisoare în care să recunoască că Vedat l-a ucis pe Necip și a răpit-o pe Asiye, dar el a luat vina asupra lui fiindcă i-a oferit bani.

Vedat a mers la Cemil la birou și l-a mințit că Nazar și Murat se întâlnesc în secret, iar Murat a încercat să o răpească. A recunoscut că a bătut-o pe Nazar din cauza că le-a stricat planul de a distruge familia Kaleli. A încercat să îl facă să creadă că ambele fiice l-au mințit. Cu toate acestea, Cemil a mers acasă și i-a spus lui Nazar că îi dă voie să divorțeze de Vedat.

În timp ce Tahir era la spital, Saniye i-a spus lui Nefes să plece de la conac și i-a reproșat că din cauza ei li se întâmplă tot felul de nenorociri. Asiye o duce pe Saniye la spital iar Nefes rămâne acasă cu Yigit. Își ia cateva lucruri și pleacă cu copilul acasă la Idris. La spital, Asiye îi spune lui Tahir că mama lui a alungat-o pe Nefes. El pleacă acasă și când vede că Nefes și Yigit nu sunt, pleacă să îi caute. Idris îl anunță că sunt la el acasă și el merge să discute cu Nefes și o roagă să se întoarcă cu el acasă sau să se mute cu el într-o casă cu chirie dar Nefes ii spune că nu poate face asta fiindcă nu este corect față de familia lui.
A doua zi Osman i-a dus pe Nefes și pe Yigit acasă la el și le-a spus că de azi înainte aceea va fi și casa lor.

Asiye îl întreabă pe Mustafa cum rămâne cu Nefes, iar el ii spune să aștepte ca mama lui să se mai calmeze și după ce Fatih va fi mai bine, vor merge să o aducă pe Nefes la conac.
Vedat merge după Nazar acasă iar Cemil îi spune să plece fiindcă Nazar va divorța de el. Vedat pleacă nervos și îi spune că a făcut greșeala vieții lui.

Seara târziu, Tahir merge la Nefes să îi ducă darurile pe care le-a primit la nuntă și îi spune că așa este corect ca ea să le păstreze, apoi îl sărută pe Yigit și pleacă.
Tahir merge în port, își ia barca și pleacă pe mare dar se ivește o furtună și nu se mai întoarce.
Dimineața, Ali este anunțat că s-a găsit un cadavru pe țărm.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.