Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 49 (rezumat)

5,745

Mustafa și Nefes au mers acasă la  Hanife să vadă dacă Tahir este acolo fiindcă Osman le-a zis că l-a trimis cu o seară înainte la ea să îi ducă niște medicamente. Când au ajuns, Hanife le-a deschis ușa iar Mustafa a întrebat-o dacă Tahir este acolo iar ea i-a zis că el este în casă cu logodnica lui. Hazan, nepoata lui Hanife îl ajuta pe Tahir să se îmbrace fiindcă era rănit la umăr și tocmai atunci Nefes a intrat în casă.
Tahir a încercat să îi explice situația dar ea nu l-a crezut și a ieșit afară furioasă. Hanife a mers după ea și i-a zis să rămână să bea un ceai împreună. Hanife avea de gând să își căsătorească nepoata cu Tahir și a crezut că Nefes este sora lui iar Nefes a lăsat-o să creadă asta.

Mai târziu Saniye și Asiye i-au povestit lui Nefes că tatăl lui Hazan lucra ca îngrijitor la o fermă de cai pentru un tip foarte bogat pe nume Genco dar în urmă cu câțiva ani se zvonea că tatăl ei căzuse de pe cal și a murit iar după puțin timp mama ei s-a căsătorit cu Genco iar pe Hazan au trimis-o departe la o școală cu internat.
Mustafa a primit o invitație de la Genco și nu a înțeles despre ce este vorba dar căpitanul Cemal i-a explicat că Genco este un tip care face afaceri murdare și a trimis astfel de invitații tuturor celor care fac afaceri cu nisip fiindcă vrea ca el singur să rămână în această afacere și să cumpere toate navele.
Genco și Cemil au făcut afaceri împreună de mult timp iar Cemil are niște datorii la el. Genco a cerut-o pe Mercan pentru fiul lui iar acum i-a propus lui Cemil să facă o cină de familie pentru ca familiile lor să se cunoască.

Hazan și-a găsit un loc de muncă și se pregătește să înceapă lucrul a doua zi. Mama ei (Nilufer) a încercat să o convingă să meargă acasă dar Hazan a refuzat și a preferat să locuiască cu bunica ei.
Mustafa și Tahir au mers la întâlnirea de afaceri organizată de Genco dar au fost surprinși să îi vadă acolo pe Cemil și pe Fikret. Genco le-a spus despre intenția lui de a cumpăra toate navele din Trabzon și le-a făcut o ofertă destul de bună dar Mustafa și Tahir au refuzat și au plecat primii. După ei a plecat Fikret iar Mustafa l-a întrebat ce caută acolo fiindcă el nu are nici o navă dar el i-a spus doar că este pentru afaceri apoi i-a salutat și a plecat.

‌Murat a băut și fiind-ui jenă să meargă acasă, a mers la birou să doarmă. Dimineața Mustafa l-a găsit dormind și a început să îl bată și să îl jignească. Murat a plecat supărat și i-a zis să nu uite cuvintele pe care i le-a spus. A mers la conac să își ia niște lucruri și i-a zis mamei sale că pleacă de acasă fiindcă s-a săturat să tot fie bătut ca un câine. Când s-a uitat mai bine în birou Mustafa a văzut că seiful era spart și nu înțelegea cum a putut dormi Murat și nu a auzit nimic. El nu știa că Genco și-a pus oamenii să caute documentele și să dea foc locului dar ei nu au putut face asta fiindcă Murat era acolo.

Mercan și părinții ei s-au întâlnit în oraș cu Genco, cu Nilufer și cu fiica lor Melek pentru a lua cina împreună. După cină și-au luat rămas bun iar Genco le-a zis că în curând fiul lui se va întoarce din Rusia și vor avea din nou ocazia să se întâlnească cu toții.
Melek s-a întâlnit în ascuns cu Hazan fără ca tatăl lor vitreg să știe.

Nefes a avut o sângerare iar Tahir s-a îngrijorat și i-a arătat CD-ul de la Vedat.
‌Murat a dormit într-o barcă în apropierea firmei lui Genco. Dimineața a apărut Genco și într-un moment când nu era atent, un tânăr a încercat să îl înjunghie în spate. Murat l-a văzut și a strigat la el iar tânărul a fugit. Genco i-a mulțumit lui Murat pentru că i-a salvat viața și i-a spus că lui nu îi place să rămână dator nimănui mai ales cuiva care i-a salvat viața. L-a întrebat cu îl cheamă iar când a aflat că îl cheamă Kaleli s-a schimbat la față, făcând probabil un plan în mintea lui cum să îl folosească pe Murat împotriva familiei sale.
‌Tahir a dus-o pe Nefes la spital.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.