Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 50 (rezumat)

5,465

Tahir a dus-o pe Nefes la spital iar după consultație medicul le-a zis că totul este în ordine și nu au de ce să își facă griji.
Ca semn de mulțumire față de Murat pentru că i-a salvat viața, Genco a rezervat o cameră la hotel pentru el și a ordonat să fie bine tratat. I-a zis că el știe ce înseamnă să dormi afară și că și-a dat seama că are probleme cu familia. I-a propus ca mai întâi să meargă la hotel să se odihnească apoi dacă vrea ar putea să lucreze pentru el fiindcă are nevoie de un tânăr curajos și de încredere. A doua zi dimineața Genco l-a căutat la hotel, i-a lăsat cartea de vizită și i-a zis să îl caute dacă se hotărăște să lucreze pentru el. Când a plecat a lasat cheile de la mașină pe masă și i-a spus că sunt pentru el. Murat s-a întâlnit cu Fatih și a încercat să îl convingă să plece și el de acasă pentru a nu mai fi insultat și bătut de Mustafa dar Fatih i-a zis că e pe o cale greșită și a plecat la birou. Când a ajuns, Mustafa a început să îl jignească fiindcă a întârziat puțin și i-a zis că e inutil.

Genco a mers la ferma lui de cai și i-a zis lui Davut, îngrijitorul de cai că fiul lui a vrut să îl înjunghie dar l-a iertat iar dacă îl sună, să îi spună că poate să se întoarcă la locul lui de muncă. Murat l-a sunat chiar atunci iar Genco i-a zis să vină acolo să discute și să se ocupe de actele mașinii pentru a o trece pe numele lui. Când a ajuns Murat, Genco l-a pus să tragă la țintă cu arma pentru a vedea cât este de bun după care au mers să se plimbe în pădure. I-a zis că a închiriat camera pentru el și poate sta cât vrea acolo iar băieții lui îl vor duce la cumpărături pentru a-și cumpăra haine și tot ce îi trebuie fiindcă el îl consideră ca pe fiul lui și în curând îl va prezenta soției și fiicelor sale.
Murat nu știa că în spatele țintei era legat copilul lui Davut iar el l-a împușcat în cap. Omul lui Genco a luat arma cu amprentele lui și a invelit-o într-o pungă fără ca Murat să îl vadă.

Nefes și Tahir au mers la școală să îl ia pe Yigit și au fost surprinși să afle că noua profesoară a lui Yigit era Hazan.
Genco a aflat că una dintre navele Kaleli avea să navigheze a doua zi pentru a extrage nisip și avea de gând să le pregătească o mare surpriză. Genco a cumpărat câte o rochie pentru Nilufer și pentru Melek fiindcă a doua zi urma să fie ziua de naștere a lui Melek după care a sunat-o pe Nilufer și i-a cerut să o anunțe pe Hazan să nu lipsească de la eveniment.
Fatih a plecat de acasă fiindcă Mustafa s-a enervat din nou pe el și l-a lovit.
Seara Genco a mers cu familia lui la Cemil acasă sub pretext că ar vrea să bea o cafea împreună cu ei și pentru a o invita pe Mercan la aniversarea zilei de naștere a lui Melek. Dimineața, Genco i-a trimis lui Mercan o rochie cu care să se îmbrace la petrecere.

Ali l-a avertizat pe Tahir să stea departe de Genco fiindcă a aflat că este un om periculos.
A doua zi dimineața, Mustafa a plecat devreme în port. L-a sunat pe Tahir și i-a cerut să rămână acasă și să îi găsească pe Murat și pe Fatih iar el va merge cu oamenii pentru a extrage nisip.
‌Mai târziu Tahir a fost anunțat că nava lor s-a scufundat și nu se știe dacă sunt supraviețuitori. Le-a luat pe Asiye și pe Nefes și au plecat în port. Asiye este distrusă crezând că Mustafa a murit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.