Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 58 (rezumat)

5,487

Când l-a văzut Mustafa pe Aslan cu florile în mână a crezut că a mers să o curteze pe Asiye și s-a înfuriat încât l-a strâns de gât să îl sugrume. Abia au reușit Tahir și cu Fatih să îl scoată din mâna lui. După ce l-a condus pe Aslan la mașină, Fatih i-a explicat lui Mustafa că bietul om venise să își ceară scuze pentru comportamentul lui de seara trecută față de ei, nicidecum nu venise pentru Asiye. Osman și Tahir l-au luat pe Mustafa deoparte și au început să îl necăjească din nou cu nunta lui Asiye. Mustafa era tare disperat și nu a observat că ei de fapt glumeau dar voiau și să îl necăjească puțin pentru a-i da o lecție. Saniye a încurajat-o pe Asiye și i-a spus că e de partea ei.

Ferhat l-a dus pe Tarik la mormântul lui Zeynep și l-a obligat să îngenuncheze și să își ceară scuze de la Zeynep pentru calomniile aduse.
Hazan a mers la Fikret pentru a-i cere ajutorul să îi găsească pe Ferhat și pe Tarik. Fikret îl trimite pe Doruk să îl găsească pe Ferhat, apoi o invită pe Hazan să meargă cu el într-un loc unde bănuiește că ar putea fi Ferhat.
Când ajung la cimitir, Fikret îl vede pe Ferhat la mormântul lui Zeynep și o trimite pe Hazan să stea de vorbă cu el, dar îi zice că trebuie să fie răbdătoare fiindcă acum el este rănit. Ferhat nu a vrut să discute cu ea și s-au certat puțin, apoi ea a plecat pe jos acasă însă el a ajuns-o din urmă și a condus-o acasă.

Mercan îi vede în oraș pe Tahir și pe Nefes plimbandu-se fericiți iar ea stă deoparte și privește cu tristețe în urma lor, apoi merge la Genco acasă și îi spune că ar vrea ca căsătoria ei cu Tarik să fie cât mai repede posibil și îi dă cartea ei de identitate pentru a pregăti documentele. Genco se bucură foarte mult iar în acea seară merge acasă la ea cu Tarik și cu Nilufer să îi ceară mâna. Când Mercan l-a servit cu cafea, Tarik își imagina că este Hazan în locul ei, iar Mercan și-l imagina pe Tahir.

Asiye a hotărât ca Aslan să fie mirele ei. Când a auzit asta, Mustafa l-a bătut pe Aslan, iar acesta a făcut plângere împotriva lui și a fost arestat. Aslan a fost chemat de Asiye la conacul Kaleli iar Osman și-a cerut scuze de la el și i-a explicat că el este responsabil pentru ce i s-a întâmplat fiindcă a vrut să-i dea a o lecție lui Mustafa dar lucrurile au scăpat de sub control. Aslan și-a retras  plângerea iar Mustafa a fost eliberat. Mustafa merge acasă, își scoate verigheta apoi pleacă dar Asiye merge după el și îi dă verigheta înapoi după care se împacă.
Ferhat își amintește că Hazan i-a spus că Zeynep a fugit pentru că nu credea în iubirea lui și vrea să o facă să regrete aceste vorbe. Aranjează cu Davut să o sune pe Hazan și să îi spună că calul ei a dispărut. Hazan merge în grabă la fermă unde apare Ferhat și prefăcându-se că nu știe nimic despre asta îi spune lui Davut că probabil calul ei a dispărut fiindcă nu credea în iubirea proprietarei lui. Hazan înțelege aluzia și îl prinde pe Ferhat de guler și îl întreabă unde i-a ascuns calul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.