Valurile vietii – episoadele 70-71-72 (rezumat)

2,257

Ateş și-a dat seama de mult că Kelebek și Su se plac dar se necăjește pentru că Kelebek care este ca un frate pentru el, nu i-a spus.
Suha îl găsește pe Uzay în biroul lui Faryali privind uimit la cele două brățări. Suha i le cere insistent mințind că sunt ale sale iar Uzay îi spune că mama lui Asli le-a confecționat. Suha îi cere să nu spună nimănui apoi merge acasă bulversat și încearcă să o găsească pe mama lui Asli.

A doua zi dimineața, Uzay îi spune totul lui Asli iar ea merge să îl întrebe pe Suha dacă o cunoaște pe mama ei. Suha îi spune că nu știe nimic și promite că se va interesa însă Asli își da seama că minte și se hotărăște să plece singură pe insula Kos să o caute. Cum toți pescarii sunt prieteni cu tatăl ei și nu vor să o ducă fără permisiunea lui, Asli nu are încotro și merge cu Uzay care se oferă să o ducă cu vaporul său, chiar dacă știe că Ates se va supăra că a apelat din nou la ajutorul lui. Când ajung pe insula Kos, Asli și Uzay găsesc un vânzător care în trecut a vândut brățările mamei ei și el îi îndrumă spre casa unde a locuit. Acolo găsesc o femeie în vârstă și află de la ea că bunicul ei a dat-o lui Asim fără ca mama ei să știe și că mama ei se numește Maya. Fiindcă e târziu, nu se mai întorc în Bodrum și dorm pe vapor.

Faryali îi spune lui Kelebek ca el și Yildiz sunt împreună dar îl roagă să nu le spună lui Ates și lui Su fiindcă așteaptă momentul potrivit ca să vorbească cu ei.

Ateş merge la Bora sa îi spună să îi lase în pace familia. Află de la el că tot ce vrea e ca Faryali să plece din oraș și că Haydar i-a vândut terenul.
Dimineața Haydar regretă că l-a vândut dar e prea târziu.
Evren află că Bora l-a falimentat și se ceartă cu Gozde crezând că a știut despre asta apoi pleacă furios de acasă. Tocmai atunci apare Faryali la fel de furios să îl caute pe Bora dar pleacă repede fiindcă nu îl găsește acasă. Gozde se teme că Evren o părăsește și i se face rău.

Casa lui Yildiz este vândută la licitație iar Faryali încearcă să o cumpere dar Bora intervine din nou și îl împiedică fiindcă vrea ca Ateş să fie dezamăgit de Faryali și să nu mai aibă încredere că el îi poate ajuta oricând. După aceea Bora merge la restaurant și le spune lui Yildiz și copiiilor că el nu e dușmanul lor și le dă cheile casei și o cutie cu obiecte care i-au aparținut mamei lui Yildiz și care le-au fost confiscate când au pierdut casa din Istanbul. Atunci apare și Evren iar Bora le spune că el i-a falimentat ca să le arate ce fel de om este Evren. Le mai spune că cel mai bine pentru ei ar fi ca Faryali să plece din oraș.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.