Valurile vietii – episoadele 67-68-69 (rezumat)

1,931

Faryali si Yildiz încep o nouă zi fericiți că sunt din nou împreună.
Bora începe să îl încolțească pe Faryali ca să îi vândă hotelul. De la hotelul Yildiz la mare se poate ajunge doar datorită unui teren din vecinătate care îi aparține lui Haydar iar Bora vrea să îl cumpere și să interzică accesul spre mare fiindcă atunci hotelul ar pierde toți clienții.
Lal merge să vorbească cu Haydar iar el îi povestește că are o iubită și vrea să pregătească ceva special pentru ea de ziua îndrăgostiților. Nu prea vrea să vândă terenul dar Lal îi oferă mulți bani și o cină romantică la hotelul lor, de ziua îndrăgostiților. Haydar acceptă propunerea bucuros apoi o invită pe Uzum la întâlnire; amândoi sunt foarte comici, ca de obicei.

Asli merge să vorbească din nou cu acel om care a cunoscut-o pe mama ei sperând că poate își mai amintește ceva despre ea și o va ajuta să o găsească dar când ajunge acasă la el, află că a murit. Împreună cu Uzay intră în casa lui și găsesc un plic pe care l-a lăsat pentru ea iar în plic sunt două brățări, făcute de mama ei. Asli îi dă una lui Uzay și una o păstrează. Faryali are și el o brățară la fel și o păstrează în biroul său.
Uzay încearcă să afle dacă se mai vinde acel model de brățări în oraș, sperând că va da de urma părinților lui Asli.

Yildiz află de la Ateş despre Bora și se întâlnește cu el să îl întrebe ce vrea de la ei. Bora îi spune că Gozde vrea ca Ateş și Su să își accepte frățiorul ca să nu crească singur ci să aibă o familie și că în trecut el le-a făcut un bine, și cu timpul vor înțelege despre ce este vorba. Yildiz ii spune să stea departe de copiii ei și pleacă. Bora e impresionat de ea însă Lal îi atrage atenția să stea departe de ea, altfel nu îl vor putea ține în frâu pe Evren.

Evren nu e deloc mulțumit de felul cum îl constrânge Gozde să se căsătorească cu ea, de aceea îl avertizează pe Ateș că vor pierde hotelul dacă Haydar îi vinde terenul lui Bora. Faryali merge imediat la Haydar și îi spune că nu se aștepta la asta de la el fiindcă sunt o familie. Când Haydar aude asta, se și vede căsătorit cu Uzum și acceptă să nu mai vândă terenul.

Kelebek pregătește o cină romantică la o cabană pentru Su de ziua îndrăgostiților. Aproape este prins de Ateş de câteva ori și când îl întreabă dacă are iubită el îi spune că nu are.
Seara, Ferdi o duce pe Su la cabană mințind că au de făcut o livrare. Kelebek a uitat să ia cadoul și o roagă pe Asli să i-l ducă. Alara l-a urmărit pe Ferdi și îi trimite mesaj lui Ateş cu adresa cabanei. Ateș merge acolo și află că Kelebek și Su sunt împreună și că Asli știa și se necăjește că au ascuns asta de el.

Haydar se pregătește toată ziua entuziasmat pentru întâlnirea cu Uzum dar seara când merge să o ia de acasă și să meargă împreună la restaurant, Uzum îi vorbește foarte aspru fiindcă s-a răzgândit, îl rănește și îi spulberă toate speranțele. Haydar se întoarce acasă foarte necăjit apoi se întâlnește cu Bora și îi vinde terenul.
Faryali a invitat-o pe Yildiz la întâlnire de ziua îndrăgostiților. Îi dăruiește un cadou și îi cere înapoi lănțișorul pe care i l-a dat când s-au certat.
Uzay a rămas să se ocupe de restaurant și în timp ce caută o ștampilă în biroul lui Faryali găsește o brățară identică cu cele pe care le făcea mama lui Asli.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.