Lacrimi la Marea Neagra – episodul 9 (rezumat)

11,109

Nefes a mers la moschee să se roage și a găsit acolo o fată care spunea că a fost bătută de soțul ei. Fata i-a zis că locuiește in satul vecin și a auzit că Osman a ajutat o fată care are aceeași soartă și a venit acolo în speranța că o va ajuta și pe ea. Nefes a dus-o la Osman acasă și a avut grijă de ea. 
Mama lui Mercan vrea să se răzbune pe Tahir și a aranjat cu cineva să îl fotografieze împreună cu Nefes și să trimită poza la mai multe persoane.
Voia ca sătenii să o alunge pe Nefes din sat.

Nefes a încercat să o facă pe Nazar să înțeleagă că este în pericol și i-a arătat înregistrarea care i-a trimis-o Vedat. Nazar nu a vrut să creadă nimic din ce i-a spus ea și a mers să vorbească cu Vedat. L-a întrebat ce este cu acel videoclip iar el i-a spus că nici nu a știut că au fost filmați și probabil că Eysan i l-a trimis lui Nefes pentru a-i arăta că el o duce foarte bine fără ea.
Tahir este supărat pe Mustafa și de aceea își petrece tot timpul pe navă. Din când în când vorbește cu Nefes la telefon pentru a ști dacă este bine. Mustafa a mers la el și i-a spus că tot ce a făcut a fost pentru a-l  proteja, iar Tahir i-a zis că pentru că nu și-a ținut promisiunea o va lua pe Nefes și pe copil și va pleca cu ei departe.

Seara Tahir s-a dus să o vadă pe Nefes iar ea dormea și tocmai atunci avea un coșmar. El a încercat să o trezească dar nu a reușit. Yigit dormea lângă mama lui și s-a trezit iar Tahir a stat lângă copil să îl adoarmă. S-a asezat lângă el pe marginea patului si fiind foarte obosit a adormit. Dimineața cand Osman s-a întors de la moschee l-a vazut acolo iar Tahir rușinat și-a cerut iertare și i-a explicat ce s-a întâmplat.
Mustafa a anunțat-o pe Asiye să fie pregătită pentru că s-ar putea să piardă conacul în curând. Ea îl încurajează și îi zice că pentru ea  nu are nici o importanță dacă locuiește într-un conac sau o casă.

Tahir află de la Mercan că tatăl ei conspiră cu Vedat împotriva lor și că  l-a auzit spunând că Vedat le va lua conacul în curând, iar mama ei a spus că o va distruge pe Nefes. 
Mama lui Tahir a mers la Nefes cu câteva femei din sat, a scos-o afară din casă și a început să o lovească reproșând-ui că vrea să fugă cu Tahir. Murat și Fatih au salvat-o și l-au anunțat pe Tahir. El merge la Nefes, o îmbrățișează și își cere scuze de la ea. O întreabă dacă vrea să plece departe de acolo și îi promite că în acea seară își va îndeplini ultima datorie față de familia lui apoi va pleca cu ea intr-o țară străină.

Tahir a aflat că Cemil are de făcut în acea noapte o livrare cu arme de contrabandă și vrea să-l prindă. Și-a luat câțiva oameni cu el și pe Murat și Fatih. I-au prins pe cei care făceau livrarea și au aflat unde este depozitul lui Cemil. Tahir a luat cu el o cutie cu arme și a mers la Cemil acasă. I-a cerut să îi dea banii pe care Vedat i-a furat de la Mustafa, în schimbul armelor.
Berrak, fata care locuia cu Nefes a ieșit noaptea târziu din casă, s-a întâlnit cu Vedat și i-a spus că acum Nefes are incredere în ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.