Nemilosul Istanbul episodul 19 (rezumat)

6,389

Nedim o vizitează pe Ceren și îi spune ceva la ureche ca să nu îl audă Neriman apoi pleacă. Ceren se teme de el și tot restul zilei se întreabă ce a vrut să spună.
Când se întoarce de la Ceren, Nedim îi cere lui Cenk să meargă împreună la o plimbare și fiindcă Agah este lângă ei, el nu poate să îl refuze.  Pe mașină îl privește insistent până îl scoate din sărite iar când Cenk îl întreabă de ce face asta, îi spune că încearcă să înțeleagă ce simte omul care trăiește cu adevărat și că toate lucrurile care pentru el sunt minore, el nu le-a putut experimenta fiindcă i-au fost luate. Cenk coboară din mașină îngrozit fiindcă e sigur că Nedim își amintește totul apoi își ia inima în dinți și se întoarce și îi spune că e pregătit (de confruntare) dar Nedim se preface că nu știe despre ce vorbește și schimbă subiectul.
Când ajung acasă, Nedim îl întreabă de ce nu poate să îl privească în ochi și dacă e din cauză că se teme de el sau din cauză că unul dintre ei i-a făcut ceva celuilalt.

După ce a aflat de divorțul părinților ei, Damla fuge de acasă. Îl sună pe Civan iar el o ajută să se ascundă într-un port fiindcă nu reușește să o convingă să se întoarcă acasă.
Agah o caută la toți cunoscuții, fără nici un rezultat. Cenk işi amintește că i-a văzut pe Damla și pe Civan sărutându-se și până la urmă îi găsește cu ajutorul lui Cemre.
Agah e nevoit să continue căsnicia cu Şeniz dar o avertizează că e ultima șansă pe care i-o dă. Nedim îi spune lui Seniz că se bucură că nu au divorțat fiindcă au multe de trăit în acea casă.

Neriman îl anunță pe Nedim când Ceren merge la control.
Nedim îl roagă pe Cenk să îl ducă la spital dar nu îi spune pentru ce. Imediat după ei, apar Seher, Cemre și Agah. Când doctorița întreabă cine este tatăl copilului, Nedim îl ține puțin în suspans pe Cenk, apoi spune că el este.
În urmă cu o zi, când a vizitat-o pe Ceren, i-a zis că el va fi tatăl copilului ei. Ceren își dă seama că el a schimbat rezultatul testului ADN și nu înțelege ce urmărește.
Agah este revoltat că Nedim a mers la spital după tot ce i-a făcut Ceren și îi spune că după ce se naște copilul, vor divorța. Lui Ceren îi spune că nu o va lăsa să se folosească de Nedim.
Și Cemre este foarte necăjită și încearcă să îi spună lui Nedim să nu îi dea vreo șansă lui Ceren.

Cenk îl avertizează pe Civan să stea departe de Damla dar Civan era deja furios pe el din cauza surorilor lui și se ia la bătaie cu el. Seher ii vede și crede că cearta lor are legătură cu faptul că Cemre și Cenk sunt în pragul divorțului. Îi spune lui Agah iar soluția lui este să reunească cele două familii la masă. Tot atunci, Ceren se întoarce cu bagajele la vilă. Agah vrea să o scoată afară dar Nedim merge lângă ea, o ia de mână și îi spune unchiului său că el și-a chemat soția acasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.