Nemilosul Istanbul episodul 23 (rezumat)

6,959

În episodul anterior Ceren a pierdut copilul.  Nedim îi spune lui Cenk cum a schimbat rezultatul testului ADN și că avea de gând să îi spună că e fiul lui când s-ar fi născut copilul. Cenk și Seniz sunt devastați.
Când Ceren se trezește, își dă seama că Seniz i-a schimbat vitaminele. Fără să observe familia, pleacă din spital și merge la vilă, intră în camera lui Seniz care doarme buștean după ce a luat somnifere și vrea să o ucidă dar apare Nedim și o oprește. Cenk e foarte supărat pe Şeniz și nu face nimic pentru a o ajuta.
Ceren îi propune lui Nedim să se răzbune împreună pe Seniz dar el refuză.
După aceea Nedim merge la Seniz și pentru prima dată vorbește deschis și îi spune că o va face să plătească pentru tot ce i-a făcut.

Seher si Agah deja discută despre divorț. După cum sperau ei, Nedim îl sună pe avocat să pregătească actele fiindcă nu mai are nevoie de Ceren.
Ceren intenționa să îi spună lui Nedim despre căsătoria falsă a lui Cemre, ca să o ajute să se răzbune pe Seniz dar nu are dovada fiindcă Neriman a găsit camera video și i-a luat-o.
Neriman îi spune că ar face o greșeală fiindcă dacă Nedim află asta, va lăsa totul pentru Cemre. Ea își dă seama că Nedim, Cemre și Cenk ascund ceva dar ca să afle secretul lor au nevoie de timp așa că o învață pe Ceren să îl seducă pe Nedim ca să nu divorțeze.
Ceren încearcă dar nu reușește să îi capteze atenția și când el îi spune că a pregătit actele de divorț, ea îi zice că are o înregistrare cu Cemre care l-ar interesa. În schimb îi cere să îi dea timp sub pretext că nu vrea să se întoarcă în sat a doua zi după ce a pierdut copilul. Nedim e de acord și îi spune avocatului să amâne divorțul, ceea ce îi frustrează pe Agah și pe Seher. Totuși, Nedim nu așteaptă ca Ceren să îi dea înregistrarea când vrea ea ci o găsește cu ajutorul lui Nurten.

Nedim crede că Agah vrea să îi dea lui Cenk tot ce îi aparține lui și ca să îl împiedice, începe să lucreze la firmă. O sună pe Seniz și îi spune că își începe răzbunarea apoi secretara îi anunță pe Cenk și pe Agah că Nedim îi așteaptă pentru o ședință.
Agah e dispus să îi dea partea lui de acțiuni dar Nedim își vrea toate drepturile, adică conducerea companiei. Cenk pleacă furios și îi spune secretarei să îi pregătească și lui un birou.
Agah îi spune apoi lui Nedim că îi va da totul dacă divorțează de Ceren. El speră că astfel va opri dușmănia dintre el și Cenk.
Seniz se opune și fiindcă nu îl poate convinge să se răzgândească, face un nou plan în care o implică pe Neriman.

Cenk îi surprinde pe Cemre și pe Nedim flirtând. Îi face soției sale o mulțime de reproșuri și din cauza acuzațiilor lui, Cemre se hotărăște să îi mărturisească lui Nedim sentimentele ei.
Între timp, Nedim vizionează filmarea făcută de Ceren și află că Cemre s-a căsătorit cu Cenk pentru a-l ajuta pe el și că îl iubește. Cei doi îndrăgostiți merg să vorbească și se întâlnesc la jumătatea drumului, sub privirile disperate ale lui Cenk care realizează că o va pierde pe Cemre.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.