Valurile vietii – episoadele 31-32-33 (rezumat)

2,200

Faryali îi găsește pe Ateş și pe Asli pe insulă. Între timp, Kelebek, Su și Cenk îi caută pe cealaltă insulă. Kelebek o salvează pe Su dintr-o situație periculoasă iar ea e foarte impresionată. Cenk e gelos și mai târziu încearcă să îl umilească pe Kelebek însă nu face decât să îl apropie și mai mult de Su.

Asli îi spune lui Ateș că e norocoasă că el a fost lângă ea în acele clipe și să nu se mai învinuiască și îl roagă să nu afle tatăl ei că au fost pe insulă toată noaptea. Asim știe deja asta de la Alara și când Asli e externată din spital o ceartă pentru că l-a făcut de rușine.

Faryali și-a dat seama că Ipek s-a îndrăgostit de Kelebek. Îi atrage atenția lui Kelebek să nu îi dea vreo speranță fetei pentru că e bolnavă și nu are nevoie să o mai necăjească și el.
Yildiz crede că Evren a salvat hotelul dar totuși nu l-a iertat așa că Evren plătește spitalizarea pentru Ipek sperând că atunci Yildiz îl va primi înapoi. Și Faryali a făcut rost de bani pentru Ipek și e puțin dezamăgit când află că Evren a rezolvat înaintea lui.

Alara se întoarce la Ateș. Îi spune că Cahit a scos-o afară din casă și locuiește într-o rulotă. Îi amintește că i-a promis că va merge cu ea în Istanbul dacă va fi admisă la facultate. Ateş nu vrea să meargă cu ea fiindcă și-a dat seama că o iubește pe Asli. Totuși se simte dator față de ea fiindcă l-a ajutat să salveze hotelul și s-a sacrificat pentru el. Îi cere sfatul lui Faryali iar el își dă seama că nu o iubește pe Alara și îi spune să se mai gândească dar Ateș e hotărât să își țină promisiunea. E îngrijorat pentru că nu are bani ca să închirieze un apartament în Istanbul iar Faryali îi dă banii pe care îi avea pentru tratamentul lui Ipek.

Mai târziu Gozde îi spune lui Yildiz că nu Evren a salvat hotelul ci Ateș cu Faryali.
Yıldız îl întreabă pe Faryali de ce a făcut asta și apoi îi spune că dacă chiar își dorește atât de mult ca Evren să se întoarcă acasă atunci așa va fi, și toată lumea va fi fericită. Faryali o întreabă dacă ea va fi fericită iar Yıldız îi răspunde tot cu o întrebare: de când îi pasă lui de ea?

Asli a fost admisă la o facultate din Izmir.
Asim o ceartă din nou pentru că trebuie să plătească o sumă mare de bani pentru barca pe care au stricat-o. Vrea să le ceară bani părinților lui Ateş sau Alarei. Asli îl roagă să nu facă asta și se oferă să amâne studiile și să lucreze ca să achite ea datoria. Ateș aude întreaga discuție. Mai târziu îi dă lui Asim banii pe care i-a primit de la Faryali și îi spune că a fost vina lui că au rămas acolo peste noapte. După aceea se desparte de Alara pentru că i-a spus intenționat lui Asim, ca să îi facă rău lui Asli. Când se întoarce acasă, Asli vrea să îi spună că Gozde e amanta lui Evren.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.