Lacrimi la Marea Neagra – episodul 10 (rezumat)

11,850

Tahir a luat banii de la Cemil și a mers acasă. I-a dat banii lui Mustafa
iar mamei sale i-a spus că el o iubește pe Nefes dar să stea liniștită că nu o va aduce mireasă în casa ei iar singura lui intenție a fost de la început doar ca să o protejeze pe Nefes de Vedat, nimic mai mult, dar ei nu l-au înțeles și au devenit mai răi decât Vedat, iar acum el așteaptă doar răspunsul de la Nefes să îi spună dacă s-a hotărât să plece și vor pleca împreună.
Nefes s-a trezit noaptea și a văzut că Berrak nu era acasă, dar tocmai atunci ea intra pe ușă și a mințit-o că a fost la moschee să se roage.

Nefes i-a spus că Tahir i-a propus să plece cu el departe dar ea nu știe ce să facă fiindcă se teme că Vedat îi va urmări. Berrak îi zice că ar trebui să plece și o întreabă unde i-a zis Tahir că îi va duce dar nu a apucat să-i răspundă fiindcă a chemat-o Yigit.
Mustafa o roagă pe Nefes să îl ierte că l-a dat atunci pe Yigit și îi arată videoclipul cu mărturia lui Vedat că l-a ucis pe fratele ei. Nefes îl roagă să nu dea acel videoclip poliției pentru că atâta timp cât este la el Tahir va fi în siguranță. El o duce în port la locul în care merge Tahir când e supărat și o roagă să nu plece cu Tahir fiindcă el va suferi foarte mult dacă va fi departe de mare și de locul în care s-a născut.

Seara târziu după ce a adormit Nefes, Berrak pleacă din nou iar Fatih care era în fața casei în mașină se preface că doarme și o urmărește. Când și-a dat seama că e urmărită a intrat în moschee și s-a prefăcut că se roagă. A așteptat până când a plecat Fatih apoi a mers să se întâlnească cu Vedat care o aștepta în mașină. Vedat a amenințat-o că dacă nu va face ce îi spune el le va ucide pe mama și pe sora ei apoi i-a dat o sticluță și i-a zis să pună zilnic câteva picături din ea în ceaiul lui Nefes și așa va începe să aibă coșmaruri și ziua. Încă din prima zi după ce ea a făcut asta, Nefes a început să aibă coșmaruri tot mai des.

Tahir și Nefes au mers cu Yigit să îl înscrie la școală. Când au ieșit afară s-au întâlnit cu Mustafa și cu Asiye și au stat de vorbă. Yigit când l-a văzut pe Mustafa a fugit la Tahir și era să fie călcat de mașina lui Cemil care îl urmărea pe Murat fiindcă l-a prins discutând cu Nazar. Mustafa a sărit să îl salveze pe Yigit și a fost lovit dar nu a fost nimic grav. Nefes i-a mulțumit pentru că i-a salvat viața fiului său. Când au ajuns acasă Esma o aștepta pe Nefes și i-a spus că Vedat încearcă să îl ia pe Yigit în custodie. Tahir o îmbrățișează pe Nefes și îi spune că nu îi va permite să îl ia. Cum stăteau îmbrățișați ei i se pare că îl vede pe Vedat care o amenință și îl ia pe Yigit în brațe și pleacă cu el. Ea striga disperată după Vedat să îi lase copilul iar Esma și Tahir o priveau uimiți fiindcă nu înțelegeau ce se întâmplă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.