Valurile vietii – episoadele 55-56-57 (rezumat)

2,134

Faryali a aflat că Yildiz era însărcinată când l-a părăsit. Chiar atunci apar oamenii lui Yusuf și Faryali fiind șocat și devastat nu se opune când îl iau prizonier. Aceia le spun lui Yildiz și lui Kelebek că îl vor elibera când i-l vor da pe Suha. Yıldız și copiii așteaptă îngrijorați toată noaptea. Dimineața, Yildiz merge să vorbească cu Ela, soția lui Yusuf și cu ajutorul ei reușește să vorbească cu Faryali. El e supărat și furios și reacția lui e pe măsură. Yildiz ii spune cât regretă că a făcut avort dar atunci a crezut că nu avea altă posibilitate. Discuția lor nu prea ajunge la nici un rezultat.
Puțin mai târziu Uzay îi ajută pe Ateş și pe Kelebek să îl salveze pe Faryali.

Yusuf și oamenii lui merg pe insula Kos și află că fiica lui s-a folosit de Ferdi ca să ajungă acolo și că are alt iubit.
Ferdi îi vizitează pe Ateş și pe Kelebek și le povestește ce a pățit. Ateş are un nou plan pentru a face bani și împreună se vor ocupa de pizzeria lui Necip.

Gozde află că este însărcinată și se întoarce în Bodrum. Se întâlnește cu Evren dar nu îi spune de sarcină.

Mai târziu Ateș și ceilalți merg la petrecerea de aniversare a lui Uzay fiindcă îi sunt datori. Uzay și Asli conversează prin mesaje la petrecere iar Alara află și spune tuturor. Ateş îl lovește pe Uzay dar Asli îl oprește și îi spune că Uzay o va ajuta să își găsească mama.

Yusuf crede că Suha și Ela încă se întâlnesc și le dă ordin oamenilor săi să îl ucidă pe Suha. Evren îi mai dă o lovitură lui Faryali spunându-i că Suha a știut că Yildiz era însărcinată. Faryali merge să vorbească cu Suha și îl găsește închis în barca lui și cu explozibile lângă el. Oamenii lui Yusuf detonează explozibilul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.