Dragoste si secrete – episodul 10 (rezumat)

3,880

Kurt îi salvează pe Ali și pe Sevda și îi câștigă din nou încrederea lui Ali.
Pilot nu reușește să îi returneze lui Takaci (Luntrașul) toți banii și îi cere mai mult timp dar el îi spune să plece din oraș altfel îl va ucide. Pilot se enervează și îi spune că îl așteaptă să se confrunte.
Takaci (Luntrașul) își trimite oamenii după el.
Pilot se așteaptă să apară în orice moment și le spune lui Vedat și lui Ekrem să fie prudenți apoi el merge singur în oraș. Se întâlnește cu Duygu și petrec restul zilei împreună, cucerindu-i treptat inima. Când se despart, apar oamenii lui Takaci. Pilot se luptă cu ei iar Ali, care trecea pe acolo, îi sare în ajutor. Împreună îi înving pe acei tipi. Pilot îi mulțumește lui Ali și îi povestește cum s-a ajuns aici iar Ali îi spune că dacă tot s-a lăsat de acele afaceri, nu îl va lăsa singur ci îl va ajuta până la capăt.
Duygu îi duce la farmacie și îi pansează pe amândoi.

Când Takaci (Luntrașul) află că cineva îl ajută pe Pilot, le dă ordin oamenilor săi să îi ucidă pe amândoi.
Uygar află despre asta și îl instigă pe Takaci împotriva lor. Mai mult, începe să facă afaceri cu el, ca să se asigure că îl va distruge pe Ali.
Și Kurtbey se folosește de faptul că Ali și l-a făcut dușman pe Takaci (Luntrașul) și îl convinge că el a aranjat înscenarea cu fratele lui.

Seara, când pleacă de la farmacie, Pilot o invită pe Duygu la depozitul său unde vrea să aranjeze mobila dar ea refuză spunând că e obosită. Imediat după aceea, apare Ezgi și se oferă să îl ajute să decoreze. Duygu intervine și îi spune că nu au nevoie de ajutorul ei fiindcă vor decora singuri.

După aceea merg împreună la depozit și aranjează mobila. Când termină, oamenii lui Takaci (Luntrașul) înconjoară depozitul și trag focuri de armă. Distrug totul dar ei scapă cu bine. Duygu îi reproșează lui Pilot că el a adus numai necazuri în cartier. A doua zi însă, îl vizitează și se bucură să vadă că a aranjat totul la loc. Pilot încă îi ascunde adevărul despre afacerile lui și îi spune că nu știe de ce l-au atacat tipii aceia.

Pilot își trimite oamenii să îl caute pe Takaci (Luntrașul) însă Vedat îi instruiește să-i spună că nu l-au găsit. Vedat știe că nu au șanse de supraviețuire în lupta cu Takaci și merge la el, fără știrea lui Pilot, ca să îi propună o înțelegere. Îi propune să lucreze în continuare pentru el și să îi dea jumătate din câștiguri, cu condiția să nu se atingă de Pilot. Takaci este de acord.

Sevda și Ali devin tot mai apropiați. Sevda îi mărturisește că stă la el fiindcă îl iubește, nu fiindcă este în pericol. Îl întreabă dacă el o iubește iar Ali îi spune că vor vorbi despre asta când trece pericolul.
Un angajat de-al lui Takaci se dă drept vânzător de flori și îi așteaptă în fața casei. Ali își dă seama că nu e un simplu vânzător și îl prinde la timp dar el îi spune că Takaci a trimis mulți oameni pe urmele lor și nu vor fi în siguranță, oriunde s-ar ascunde.

Kurtbey o pedepsește pe Zeynep pentru că a mers fara permisiunea lui la prezentarea brandului de bijuterii, organizată de Uygar. Timp de o săptămână nu îi permite să iasă din casă. Într-o zi, Sinan o ajută să iasă pe fereastră iar Zeynep, fiind bolnavă, leșină din cauza alergării și a agitației. Sinan o duce la spital. (Mai târziu se află că Zeynep este sora lui Ali și a lui Pilot).

Uygar îi promite lui Tugce că îi va da orice dacă găsește o soluție prin care să o facă pe Sevda să plece din casa lui Ali.
Tugce începe să răspândească zvonuri că Ali locuiește cu Sevda. Câțiva vecini merg la ușa lui, revoltați că le dă un exemplu negativ tinerilor. Uygar, este și el prezent acolo și așteaptă încântat rezultatul. Sevda îi surprinde pe toți spunând că s-au căsătorit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.