Dragoste si secrete – episodul 9 (rezumat)

5,089

Vedat îi prinde pe Ali și pe Sevda. Când își dă seama că Ali nu este implicat în răpirea lui Pilot, îl sună pe Kurtbey dar el îi spune că Pilot este liber și că este în drum spre ei. Nu după mult timp, apare Pilot și îi lasă să plece. Kurtbey l-a convins că nu Ali l-a ucis pe Erniko.
Ali îi spune lui Vedat că nu-l va lăsa nepedepsit pentru ce i-a făcut Sevdei.

Kurtbey vede că Ali lasă totul deoparte când vine vorba de siguranța Sevdei și vrea să se folosească de asta ca să îl împiedice să-și mai caute fratele.
Sevda îl întreabă pe Ali de ce au răpit-o pe ea ca să obțină ceva de la el iar Ali îi spune că știau că face orice pentru persoanele iubite.
Sevda îi zice apoi să o ducă acasă la Uygar, la parinții ei dar când vede că e gelos, îi spune să o ducă mai bine la Tugce. Părinții ei sunt acasă la Tugce, disperați de îngrijorare pentru ea. Sevda le spune că Ali a salvat-o iar Koksal îi este recunoscător. La insistențele lor merge și ea acasă la Uygar, ceea ce îl deranjează pe Ali.

Pilot merge la Duygu imediat ce ajunge acasă. Ea se bucură să îl vadă iar el se bucură să audă că a fost îngrijorată pentru el. Pe drum întâlnesc un tânăr care se simte rău de la o supradoză. Duygu încearcă să îl resusciteze însă băiatul moare înainte de a sosi ambulanța. Amândoi sunt devastați, mai ales Pilot care știe că din cauza lui a murit. Duygu îl întreabă revoltată ce fel de oameni pot să facă așa ceva.
În aceeași zi Pilot se retrage din afacere și arde toată marfa pe care o mai are. Takaci (Luntrașul), asociatul lui Pilot și proprietarul mărfii, îl pedepsește pe Vedat ca să le dea de înțeles că dacă nu îi plătesc valoarea mărfii, nu vor scăpa nepedepsiți. Îi dă timp lui Pilot până urmatoarea zi ca să îi achite toți banii.
A doua zi Duygu îl ajută pe Pilot să caute un depozit în cartier. Pilot trage de timp ca să petreacă mai mult timp împreună. În cele din urmă găsește depozitul perfect, vis-a-vis de farmacia ei.

Ali este foarte aproape de a afla că Kurtbey este cel care îl împiedică să ajungă la fratele lui, când primește un video cu Sevda dormind în casa lui Uygar și cineva stând lângă ea cu un pistol în mână. Merge acolo într-un suflet iar când ajunge o găsește pe Sevda bine, dormind iar lângă ea este un bilet pe care scrie că data viitoare o va ucide dacă nu renunță să îl caute.
Sevda se trezește și îl întreabă mirată ce caută acolo la o oră atât de târzie. Ali îi zice că i-a fost dor de ea și insistă să plece împreună cu el. Sevda crede că este gelos și de aceea nu vrea să stea în casa lui Uygar și pleacă cu el, tachinându-l pentru că a furat-o în toiul nopții. Ali o tachinează și el pentru că atunci când s-a trezit l-a întrebat dacă visează din nou.
Când ajung în cartierul lui, Sevda e și mai surprinsă să vadă că Ali vrea să stea acasă la el, nu la Tugce.
Ali îi cere lui Kurtbey să îl găsească pe tipul acela iar el rămâne să o protejeze pe Sevda.

Dimineața părinții ei află că este la Ali. Koksal și Uygar merg după ea dar Ali îl convinge pe Koksal să o lase cu el fiindcă e singurul loc unde este în siguranță.
Mai târziu Sevda merge la coafor apoi trebuie să participe la prezentarea unui brand de bijuterii, eveniment organizat de agenția lui Uygar. Ali o protejează din umbră, nedorind ca ea să știe că e în pericol însă când află adresa tipului care i-a trimis acel video în urmă cu o seară, o lasă singură și merge după el.

La evenimentul respectiv participă și Zeynep, ca muziciană. În ultima clipă află că solista care trebuia să cânte o melodie la final, nu poate să ajungă, și este îngrijorată că Uygar o va certa pe ea fiindcă solista e prietena ei. Sinan propune ca Sevda să cânte în locul ei iar Sevda acceptă.

Ali ajunge la adresa aceea dar acolo îl așteaptă o transmisiune live de la prezentarea Sevdei și un mesaj în care i se spune că a fost avertizat să nu își mai caute fratele și pentru că nu a ascultat, Sevda va fi ucisă.
Ali merge să o salveze pe Sevda. Tipul acela încă nu apucase să o împuște fiindca Sevda a început să cânte și toate privirile erau îndreptate asupra ei. Ali ajunge la timp dar când vrea să iasă afară cu ea, tipul apare în spatele lor și îndreaptă arma spre ei. Sinan o strigă pe Sevda iar Ali înțelegând ce se petrece, o trage pe Sevda în fața lui. Un foc de armă se aude în spatele lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.