Dragoste si secrete – episodul 28 (rezumat) Ali si Pilot afla ca sunt frati

5,919

După ani de căutări, Ali îl găsește în sfârșit pe Suleyman. După ce a văzut în seiful lui Kurtbey, un dosar despre fratele lui și o poză cu Pilot, merge la hangar în speranța că acolo este ceva din trecutul lui Pilot și va afla dacă el este fratele lui. Când găsește globul de zăpadă pe care Pilot îl păstra în biroul său, atunci înțelege că într-adevăr el este Suleyman.

Îl sună pe Pilot și îl cheamă să se întâlnească la orfelinat iar acolo îi spune că este fratele lui și cât de mult l-a căutat.
Când cei doi frați se bucură că s-au regăsit, Vedat află că într-adevăr Ali l-a ucis pe Erniko și merge să îl împuște dar Ekrem îl anunță pe Kurtbey apoi îl prinde pe Vedat și îl închide într-un depozit. Kurtbey își dă seama că Uygar le-a dezvăluit lui Vedat și lui Ali adevărul și că Ali este cel care i-a deschis seiful și a aflat de fratele lui. Se mută în grabă în altă casă până va afla exact ce știe fiindcă pe el îl interesează să nu afle că a colaborat cu Erniko. Are un plan care îl implică pe Vedat, pentru a-i recâștiga încrederea lui Ali.

Ali îi spune lui Pilot că l-a căutat zilnic din ziua când a plecat din orfelinat, a mers după fiecare indiciu și chiar și atunci când și-a pierdut speranța, tot nu a renunțat. Pilot, la rândul său, îi spune că și-a dorit ca el să fie fratele lui și se bucură că chiar el a cerut-o pe Duygu la logodna lor.
Amândoi se miră că se cunosc de atâtea luni dar nu s-au recunoscut și descoperă că de-a lungul anilor au fost de multe ori la orfelinat în speranța că se vor întâlni.
Deapănă amintiri din copilărie după care Ali îl duce la casa lor și la mormântul părinților.

Când se întorc în cartier, Ali îl întreabă cine l-a crescut. Pilot începe să îi povestească despre Erniko dar apare Sevda, care aștepta nerăbdătoare să afle cum a decurs reîntâlnirea lor.
Pilot merge să îi dea vestea bună lui Duygu. De fericire, dă buzna în farmacie, fără să îi pese că Ilhan i-a interzis să o mai vadă, și le spune că Ali este fratele lui.

Uygar a supraviețuit dar se ascunde până când va scăpa de Ali și de Kurtbey.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.