Dragoste si secrete – episodul 27 (rezumat)

5,976

Ali primește un pachet la ușă care conține un mesaj video de la Uygar, în care îi spune că Kurtbey știe cine este fratele lui și că în seiful lui sunt toate informațiile. Alături, i-a lăsat fotografia chelneriței care l-a ucis pe unchiul lui pentru a-l împiedica să îi spună, ca să o găsească și să o întrebe pe ea, fiindcă știa că nu îl va crede pe el.

Pe de altă parte, Vedat primește un video de la Uygar în care îi spune că Ali l-a ucis pe Erniko dar bănuiește că Uygar minte și că vrea să se folosească de el ca să scape de Ali.
Zeynep nu a putut să deschidă seiful lui Kurtbey și s-a hotărât să îl întrebe cine este familia ei. Kurtbey minte că a adoptat-o de la orfelinat și că a fost găsită la coșul de gunoi și nu a putut să îi găsească familia.

Între timp, Alican este supărat că Ali nu petrece mai mult timp cu el iar Ozlem îi spune că Ali este cu Sevda, îl instigă împotriva ei și îl învață să îi spună lui Ali că nu vrea să se căsătorească cu ea.
Ali pornește pe urmele indiciilor trimise de Uygar, în speranța că de data aceasta își va găsi fratele. După ce o găsește pe chelneriță și află că este adevărat ce i-a spus Uygar, intră în casa lui Kurtbey cu ajutorul Sevdei, deschide seiful și găsește un dosar cu informații despre fratele lui, în care este și o fotografie cu Pilot. După ce fotografiază totul, îl pune înapoi și pleacă. Scrisoarea de la tatăl lui, era printre dosare și a căzut pe podea dar nu a observat-o. Kurtbey o găsește și își dă seama că cineva a fost acolo și a deschis seiful.

Pilot se întâlnește pe ascuns cu Duygu și stă mereu cu ochii în patru fiindcă se teme să nu apară Ilhan de pe undeva și să îi prindă. În timp ce Ali îl caută, Pilot îi povestește logodnicei sale cât de mult și-ar dori să își găsească fratele și să afle cine este.
Seara, când Duygu se întoarce acasă, părinții ei îi așteaptă în vizită pe pețitorul ei, Zekki și pe familia lui. Duygu vrea să stea în cameră și să îi ignore ca să înțeleagă că nu e interesată dar Ilhan insistă să li se alăture în sufragerie. Chiar atunci o sună Pilot și ea îi spune de vizita ce urmează să i-o facă Zekki.
Furios, Pilot merge în cartier, îl prinde pe pețitor înainte de a ajunge la ea și îl amenință iar el leșină din nou. De data aceasta, Pilot îl ia și îl duce la hangar. După un timp, părinții lui Zekki, care au ajuns acasă la Duygu, se îngrijorează pentru că fiul lor nu mai apare. Ilhan își dă seama că Pilot i-a făcut ceva și merg cu toții la hangar și îl găsesc lat pe podea. Pilot le spune că situația nu e așa cum pare dar Duygu se supără pe el fiindcă i-a mai dat un motiv lui Ilhan să se opună căsătoriei lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.