Femeie in infruntarea destinului – sezonul 3 episoadele 202-203-204 (rezumat)

5,550

După 3 luni Bahar și copiii merg împreună cu Enver într-o minivacanță cu cortul pentru a îndeplini visul lui Sarp. Enver, care încă nu este obișnuit cu absența lui Hatice, continuă conversațiile imaginare cu ea. Când Sirin l-a văzut pe tatăl ei vorbind singur, a început să-și facă griji pentru el. I-a povestit lui Jale iar ea i-a promis că va discuta cu el.

Sirin lucrează la cafeneaua lui Emre însă relația lor este strict profesională.
Arif iese din închisoare. Încă se învinovățește pentru accident. I-a dat prietenului său cafeneaua în schimbul mașinii pe care a distrus-o în accident iar Ceyda îi propune să lucreze pentru Emre.
Fără știrea lui Arif, Yusuf a închiriat apartamentul în care a locuit Sarp unor persoane dubioase.

Ceyda își amintește că a luat din greșeală o pălărie de-a lui Fazilet și merge să o returneze. Raif observă că Ceyda o indispune pe Fazilet și îi propune să lucreze pentru ei ca menajeră iar ea acceptă bucuroasă.
Bahar, Enver și copiii se întorc acasă și se întâlnesc cu Arif în fața blocului. Copiii credeau că în ultimele luni Arif a fost în satul natal și l-au îmbrățișat bucuroși fiindcă le-a fost dor de el. Bahar a fost distantă față de el.

Ceyda primește un telefon de la sora ei și află că mama ei e bolnavă și trebuie să meargă după copil. Îl caută pe Emre crezând că va merge cu ea și îl găsește la cafenea, foarte supărat. Emre îi spune că a făcut testul ADN și nu este tatăl copilului iar Ceyda pleacă șocată.

Sirin primește primul salariu de la cafenea, cumpără un tort și îi vizitează pe Bahar și pe nepoți. În seara aceea le spune copiiilor că Arif a fost la închisoare pentru că el a provocat accidentul și i-a ucis pe tatăl și pe bunica lor.
Enver a rămas singur acasă și a pregătit o cină specială pentru el și Hatice. După ce a luat masa, a adormit. Din cauza lumânărilor aprinse izbucnește un incendiu. Enver se trezește și o strigă pe Hatice apoi își pierde cunoștința.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.