Nemilosul Istanbul episodul 11 (rezumat)

6,547

Cenk o găsește pe Cemre și îi spune că vrea să o ajute însă ea nu mai are încredere în el și fuge.
Fiul proprietarei pensiunii îl bate pe Nedim și îi ia singurul lucru valoros pe care il găsește la el: buntonii care îi rămăseseră amintire de la tatăl său.
Cemre se întoarce la pensiune și se pregătește să fugă din nou cu Nedim în acea seară.

Omul lui Șeniz îi găsește și îl plătește pe proprietar ca să îl ajute să ducă la capăt planul lui Seniz.
Seara, tipul golește pensiunea sub pretext că trebuie să deratizeze apoi îi spune lui Cemre că Seher a fost arestată din cauza ei.
Disperată, Cemre se hotărăște să se predea și să spună tot ce i-au făcut Şeniz și Cenk lui Nedim, ca să se asigure că el va fi în siguranță când va ajunge acasă. Nedim insistă să nu se predea iar Cemre nu are de ales si îl închide în cameră ca să nu meargă după ea, apoi merge să sune la poliție însă telefonul nu funcționează.
Tot atunci, tipul acela o denunță apoi incendiază clădirea unde se află Nedim. Când ajunge poliția, minte că ea a provocat incendiul. Cemre este arestată în timp ce oamenii încearcă să stingă focul.
Apare și Cenk și fără să stea pe gânduri, intră în clădirea în flăcări și îl salvează pe Nedim.

Ceren regretă că Seher și Civan au fost arestați din cauza ei.
Neriman o constrânge pe Seher să se întoarcă la vila Karacay și o amenință că le va spune copiiilor despre trecutul ei dacă o vizitează pe Cemre.
Agah află că Seniz și Cenk au lucrat cu omul lui pentru a-i găsi pe Cemre și pe Nedim înaintea lui. Când îi cere socoteală lui Seniz, Cenk ia vina asupra lui, spunând că a vrut să o protejeze pe Cemre. Astfel o salvează pe Seniz și îi cere în schimb să o scape pe Cemre de acuzațiile false apoi angajează un avocat pentru ea.

Când Agah află că Cemre nu a furat obiecte din casa lor și nu a cerut bani în schimbul lui Nedim, nu mai știe ce să creadă și merge să o întrebe de ce l-a răpit. Cemre a aflat de la știri că Cenk l-a salvat pe Nedim din incendiu și crezând că acum e pe mâini bune, nu îi mai spune lui Agah adevărul.
De dimineața până seara, Nedim strigă în continuu numele lui Cemre. Până la urmă, Agah îi spune că își va retrage plângerea cu condiția ca atunci când îl va căuta, să o respingă și să o alunge. Aceeași condiție i-o pune și lui Seher. Amândoi acceptă ca să o salveze pe Cemre.
Când Cemre este eliberată și se întoarce la vila Karacay, Nedim îi spune că este supărat pe ea pentru că l-a lăsat la pensiune și că vrea să plece de acolo iar Seher o reneagă.
Agah o trimite pe Cemre cu oamenii săi în Antakya.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.