Nemilosul Istanbul episodul 10 (rezumat)

6,093

Agah îi caută cu disperare pe Cemre și pe Nedim, care au fugit din oraș. Seniz încearcă să ajungă la ei înaintea oamenilor lui Agah sau a poliției. Ca să îi trimită pe o pistă greșită și să câștige timp, minte că Cemre a furat obiecte scumpe din casă înainte de a pleca apoi le vinde în diverse locuri.
Deocamdată, Agah nu a permis să afle presa de dispariția lor.
Cemre si Nedim au ajuns în alt oraș și încearcă să se bucure de libertate și să uite pentru o clipă ce au lăsat în urmă.

Cemre intenționează să îl sune pe Agah ca să nu se îngrijoreze pentru Nedim și să îl roage să îi dea o șansă să îl ajute să se însănătoșească dar Nedim insistă să nu îl contacteze.
Fiindcă au plecat fără bani, trebuie să găsească repede un loc de muncă și o locuință.
Între timp, la conac, Seher e disperată fiindcă Agah e hotărât să o distrugă pe Cemre când o va găsi. În schimb, Neriman e furioasă pe Cemre și o instigă pe Ceren împotriva lor. Ceren îi cere lui Seher să o renege pe Cemre și fiindcă nu vrea, îi spune că nu mai este fiica ei.
Se pare că Seher era însărcinată cu altcineva când s-a căsătorit. Neriman nu a putut să o accepte pe Cemre și a făcut-o pe Ceren să o urască și să creadă că Seher o iubea doar pe ea.

Damla este alături de Civan, care e foarte necăjit din cauza situației familiei lor. Petrecând timp împreună, descoperă că au multe în comun.
Şeniz agravează situația lui Cemre, aranjând să ajungă la conac un bilet prin care cere o sumă mare de bani în schimbul lui Nedim.
Agah crede că Civan a adus biletul și că o ajută pe Cemre și îsi pune oamenii să îl bată. Seher insistă disperată că Cemre nu ar face așa ceva pentru bani. Atunci Ceren le spune polițiștilor că Seher și Civan o ajută pe Cemre și amândoi sunt arestați din cauza ei. Damla discută cu Agah pentru Civan ca să îl salveze.

Neriman află că toată averea familiei, firma și conacul sunt de fapt ale lui Nedim. Se îngrijorează că Seniz il va găsi înaintea tuturor și va scăpa de el iar atunci Ceren va pierde totul. Ca să se asigure că nu se va întâmpla asta, anunță presa despre răpirea lui, ceea ce îi încurcă planurile lui Seniz. Ceren ar prefera ca Nedim să nu se întoarcă și încă speră la o relație cu Cenk.

Cemre se angajează la o pensiune și închiriază o cameră însă când apar știrile despre ei, se teme că cineva îi va recunoaște și începe să caute o barcă pentru a pleca de acolo și o cabană părăsită unde să stea până când Nedim se va face bine.
Nu după mult timp, omul lui Seniz află unde sunt Cemre și Nedim. Cenk il aude vorbind despre asta cu cineva și merge acolo înaintea lui. Îi caută pe străzi și o găsește pe Cemre care ieșise în oraș la cumpărături. Nedim a rămas singur la pensiune. Fiul proprietarei, un ticălos care caută să se îmbogățească, vede fotografiile lor în ziar și merge la Nedim să vadă dacă într-adevăr este nepotul lui Agah Karaçay.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.