Nemilosul Istanbul episodul 9 (rezumat) Finalul sezonului 1

5,335

Ceren scapă cu bine și întreaga familie află că este însărcinată.
Cemre o întreabă cine este tatăl copilului fiindcă e sigură că nu poate să fie Nedim. Ceren face un scandal mare și o instigă pe Seher împotriva ei. Lucrurile se înrăutățesc când Ceren minte că s-a înjunghiat de supărare, din cauza insultelor lui Cemre. Seher o amenință pe Cemre că o va trimite înapoi în sat, dacă o mai necăjește pe sora ei.

Cenk stie acum că el este tatăl copilului dar nu are curajul să spună, deși îi pare rău pentru Nedim și mai ales pentru Cemre.
Ceren anunță presa despre căsătoria ei cu Nedim și îi constrânge pe Agah și pe Seniz să le facă nuntă.

Nedim începe să se însănătoșească din nou fiindcă Ceren nu i-a mai dat medicamentele de când s-au căsătorit. Cemre isi dă seama că din cauza medicamentelor este paralizat.
În urmă cu câteva zile a rugat o prietenă să afle ce conține tratamentul lui și acum așteaptă cu speranță rezultatul care îl va salva pe Nedim dar Seniz o găsește pe tipa aceea și o plătește să îl mintă pe Agah că Cemre i-a cerut să falsifice testul. Agah o concediază pe Cemre și îi interzice să îl mai vadă pe Nedim iar Seher aranjează să o trimită în satul lor, după o săptămână, după nunta lui Ceren. Până atunci, nu-i permite să mai iasă din casă.

Ceren observă că Nedim poate să își miște mâinile și se panichează. Când îi spune lui Seniz, află că trebuie să îi dea zilnic medicamentele însă de acum Nedim se simte mai bine și le aruncă fără să știe ele.
În ziua nunții, Cemre se furișează în camera lui Nedim ca să își ia rămas bun de la el dar când observă rănile pe care i le-a făcut Ceren la mâini, se decide să îl salveze de acolo și fuge cu el. Ultimul episod al sezonului are un final fericit. Cemre și Nedim au reușit să fugă, s-au îmbarcat pe un vapor și se îndreaptă fericiți spre alt oraș.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.