Nemilosul Istanbul episodul 15 (rezumat)

7,596

Agah le trimite pe Ceren și pe bunica ei în altă casă, unde vor rămâne până la naștere. Seher speră că asta va fi o lecție bună pentru Ceren. Pe de altă parte, Agah îi primește acasă pe Cemre și pe Cenk pentru Seher dar îi tratează cu răceală și nu îi permite lui Cemre să îl vadă pe Nedim. Acum nu mai are încredere în nimeni din casă, nici chiar în Şeniz fiindcă Seher i-a spus că a găsit filmarea în seiful ei.
Agah îl duce pe Nedim la spital și cere să i se facă toate analizele ca să afle dacă i-au fost administrate ceva medicamente care să-i fi agravat boala dar nu se găsește nici o substanță în urma analizelor fiindcă Nedim nu a mai luat medicamentele pe care i le dădea Şeniz. Medicul îi spune lui Agah că  boala lui e de natură psihologică și când va depăși trauma care l-a adus în starea aceasta, va putea să meargă și să vorbească din nou.
Damla a fost cu ei la spital iar Agah îi cere să nu spună nimănui că Nedim se va însănătoși, nici măcar lui Şeniz.

Plin de speranță, Agah îl duce pe Nedim la firmă și îi spune că totul îi aparține și în curând el va trece la conducere. Îl ia și pe Cenk cu ei iar el începe din nou să îl invidieze pe Nedim, la fel ca în copilărie. Când rămâne singur, Nedim care a observat reacția lui Cenk, strigă disperat că el nu vrea nimic din acele bogății.
Cenk merge la un club și se îmbată. Când ajunge acasă, Cemre îl ajută să ajungă în dormitor iar Agah îi vede pe fereastră și o pune pe Nurten să îi spioneze fiindcă i se pare dubios că Cenk s-a îmbătat prin baruri în loc să fie alături de soția lui.
Nurten îi spune mai târziu lui Agah că Cemre l-a lăsat în dormitor dar nu s-a ocupat deloc de el, în schimb a fugit în camera lui Nedim și l-a învelit. Dimineața, tot Nurten vede că Cemre doarme pe fotoliu. Și Seher işi  chestionează fiica în legătură cu grija pe care i-o poartă lui Nedim și își dă seama că nu l-a răpit doar din cauza lui Ceren.

Seniz o chestionează pe Damla până când îi spune că Nedim se va însănătoși în curând. Seniz se panichează dar cea mai puternică lovitură o primește când Agah îi ia dreptul de tutore asupra lui Nedim. Acum ea nu mai poate lua nici o decizie în privința lui sau a tratamentului său.
Și Cenk realizează că va pierde totul dacă Nedim se face bine și o întreabă pe Seniz cum vor putea să evite asta dar ea nu mai poate face nimic fiindcă Agah e cu ochii pe ea, așa că le rămâne doar să aștepte și să spere că Nedim nu își va aminti ce au făcut.

Cemre merge la Ceren si o întreabă de ce i-a devenit brusc dușmană. Ceren îi spune să își întrebe soțul dar apoi îl anunță pe Cenk. Cenk o evită pe Cemre și merge să se întâlnească cu ea. Ceren îi cere să o ajute să se întoarcă la vilă, altfel îi va zice lui Cemre că e însărcinată cu el. Tot ea îl învață ca atunci când Cemre îl va întreba ce legătură au ei doi, să evite subiectul și să o întrebe ce sentimente are ea pentru Nedim.
Când Cenk o întreabă asta pe Cemre, ea e șocată fiindcă nu și-a pus niciodată întrebarea asta și începe să se gândească dacă ce simte pentru el e iubire și nu milă sau prietenie. Când Agah îl mută pe Nedim în altă casă, Cemre realizează și mai  mult că are sentimente pentru el.

Seher merge zilnic la Ceren ca să îi gătească și să o ajute. Ceren reușește să o facă pe Seher să rămână cu ea și să o trimită pe Neriman la vilă, ca să îi transmită tot ce se petrece acolo.
Agah bănuiește că Cenk este tatăl copilului lui Ceren. Îi ia pe nepregătite și îi duce pe amândoi la spital ca să facă testul ADN.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.